Celeb

Rising Star: Arnold eladta gyilkos apja autóit

Bors

Létrehozva: 2014.11.05.

Teljesítette börtönben ülő apja kérését, és kézbe vette a pénzügyeket Tarsoly Arnold, a Rising Star tehetségkutató énekese. A fiú kiárusította apja autókereskedését, és fel is számolja az egykor jól menő vállalkozást.

Eddig nem tudott százszázalékosan a karrierjére koncentrálni Tarsoly Arnold, a tehetséges fiatalember életét is fenekestől felforgatta apja rémtette. Nem elég, hogy Arnoldnak lelkileg is meg kell birkóznia a nyomasztó emlékekkel, de sok tennivalója is akadt, miután apja őt bízta meg az anyagi ügyek rendezésével.

Mint arról májusban beszámoltunk: T. Lajos a börtönből megüzente fiának, hogy adjon el mindent, amit vagyonná tud tenni. A Bors helybéliektől úgy értesült, Arnold már kiárusí­totta édesapja autókereskedését, nem kevés idejébe és energiájába került, amíg túladott a kocsikon. Aztán kezdeményezte a cég felszámolását is.

Mint arról a múlt héten beszámoltunk: Arnold hiába szerette volna a börtönben meglátogatni az apját, a férfi elzárkózott a személyes találkozótól. Telefonon azonban Arnold instrukciókat kaphatott az üzleti ügyek rendezéséhez.

T. Lajos május 15-én Magyarbánhegyesen megölte volt élettársa kedvesét és a nő édesanyját. M. Adrienn is több haslövést kapott, de ő és az édesanyja párja, R. József túlélte a vérfürdőt. A mészárlást végignézte T. Lajos és M. Adrienn közös gyermeke, az öt­éves Napsugár is. Az ügyben nemcsak T. Lajos, hanem első élettársa, Arnold édesanyja, T. Magdolna is gyanúsított. A vérfürdő után ő tüntette el a gyilkossághoz használt fegyvert. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek