Celeb

Lagzi Lajcsi félti 16 éves lányát

GYLF

Létrehozva: 2014.11.12.

A fiúk sorban állnak Lagzi Lajcsi lányáért, akiről nemrég egy profi fotósorozat is készült. A tizenhat éves Bogi már önállóan alakítja az életét: a legjobban a festészetet és az állatokat szereti.

Most először állt önállóan kamerák elé Galambos Lajcsi lánya, Bogi. A tizenhat éves diák­lány a Frizbi felvételén mesélt gyerekkoráról és az életéről. Hajdú Péternek azt is elmondta, hogy jelenleg a gimnázium mellett a festészet érdekli, két képét meg is mutatta a nézőknek. Majd azt a fotósorozatot is, amelyet a saját otthonukban egy Finnországban élő fotóművész készített.

– Ő keresett meg minket, hogy szívesen készítene fotókat Bogiról. Azért mondtunk igent, hogy ezek a képek is megmaradjanak emlékként nekünk erről az időszakáról – újságolta Lajcsi. – Smink és Photoshop nélkül készült el a sorozat, és nagyon büszkék vagyunk rá.

Mi tagadás, Galambos Boglárka szinte egy szempillantás alatt lett érett nő. A modellalkatú lány azonban azt mondja, tisztában van vele, a szépség nem minden. – Ma már szeretek csinosabban öltözni és vagányabb ruhákat hordani. A barátaimmal sokat mozizunk és bulizunk – magyarázta a Borsnak.

– Központi figura vagyok a társaságunkban, mert imádok szervezkedni. Ugyanakkor nem szeretem a dolgok egyszerűbb oldalát. Én választottam magamnak iskolát és osztályt is, mindig a nehezebbet. A festészet a hobbim és az állatok. Ha kóbor kutyát látok, megetetem. Sokszor haza is viszem. Így jelenleg hat kutyával élünk együtt. Húst azonban nem eszem – magyarázta a lány.

– Természetesen féltem a lányom, de éppen annyira, mint amennyire más apukák. Akadnak kérői szép számmal, komoly udvarló szerintem nincs. Szeretném, ha boldog lenne, ez a legfontosabb. Hogy festésből vagy modellkedésből? Mindegy, ő dönt a saját életéről, én csak megmutatom a lehetséges utakat – magyarázta a mulatós zene koronázatlan királya.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek