Celeb

Klapkánál tette pénzzé drága óráját Bajor

Bors

Létrehozva: 2014.11.18.

Hárommilliós Omega aranyóráját is elvitte Klapka Györgyhöz a rákkal küzdő Bajor Imre, hogy méregdrága kezeléseit és a napi kiadásokat fedezni tudja.

A betegség mellett súlyos anyagi gondokkal is fel kellett vennie a harcot Bajor Imrének és párjának, Ildikónak. A Blikk egy ismerősre hivatkozva azt írja: Bajort segítették a barátai, ahogy tudták, a kínai kezelésére is összedobtak pénzt, ám ez nem volt elég, így az utolsó időkben minden értékét kénytelen volt pénzzé tenni. Egyik dédelgetett kincsét, Omega aranyóráját is eladta Klapka Györgynek.

– Mindig az üzlet végében lévő irodámban ülök, akkor is ott voltam, amikor meglepetésemre Imre keresett. Már látszott rajta, hogy nagyon beteg, alig tudott járni. Egy arany Omega órát hozott, eredeti dobozában. A becsüsünk utánanézett, újonnan hárommillió forintért árulták. Kicsit megtoldottam azt az árat, amit a használt, ám kifogástalan állapotú óráért lehet adni, és megvettem tőle másfél millió forintért. Nagyon hamar, másfél hónappal később el is kelt, méghozzá Imrére való tekintettel egy fillér haszon nélkül. Az új vevő természetesen nem tudta, hogy kié volt korábban az óra. Ha jól emlékszem, egy tehetős édesapa vette meg a fiának, aki kitűnő eredménnyel végzett az egyetemen – nyilatkozta Klapka a lapnak.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek