Celeb

Demcsák Zsuzsa: még nem halhatok meg

GYLF

2014. november 13. csütörtök 04:00

Megdöbbentő titkokat árul el az életéről Demcsák Zsuzsa most megjelent könyvében. Az elmúlt években a gyilkos kórral is szembe kellett néznie, de elôfordult, hogy mentő vitte el a Mokkából.

Megrendítő őszinteséggel tárja fel a múltját Demcsák Zsuzsa. A műsorvezető A másik életem címmel írt ön­életrajzi elemekkel átszôtt, bántalmazott nôkrôl szóló interjúkötetet, amelyben nemcsak a családon belüli erőszakról osztja meg gondolatait, élete legfontosabb fejezeteit is feleleveníti.

Többek között azt, hogy az elmúlt években a gyilkos kórral, a rákkal is farkasszemet kellett néznie, az eddigi csatákból győztesen került ki, a háború megnyeréséért azóta is küzd.

„Pakolás közben hívott fel a nőgyógyászom, akinél pár héttel korábban jártam. Arra kért, üljek le. Megtettem. Közölte, mi a diagnózis, és fel is vázolta azokat a lehetőségeket, amelyek majd a műtét során azonnali döntést igényelnek. Ennek a spektrumnak az egyik vége egy kis műtét, a másik viszont a méh, a petefészek és a petevezetékek eltávolítása és kemoterápia. Egyszerűen nem hittem a fülemnek. Megrémültem és kétségbeestem. Élni akartam” – olvasható a kötetben.

Zsuzsát megműtötték, és egy hónapot kért az orvosától az újabb vizsgálatok előtt, hogy saját módszerekkel tegye rendbe testét, lelkét. Az újabb vizsgálatok után telefonon értesítették.

„A szövettani eredményekkel kapcsolatban két hét múlva hívott fel az orvos. Hallottam a telefonban, ahogyan bontja fel a borítékot, amiben az eredmények voltak. Biztos voltam benne, hogy kiesik a kezemből a telefon, elájulok, nem bírom tartani magam, de éppen a kritikus pillanatban azt mondta: nem értem, hogyan lehetséges ez, de szerencsére minden a legnagyobb rendben van.”

– Egy rosszindulatú elváltozásról beszélünk, amelyet kezdődő stádiumban sikerült diagnosztizálni – mondta a Bors megkeresésére Demcsák. – Elein­te gyakrabban, azóta fél­évente járok kontrollra. A testemre és a lelkemre azonban azóta is ugyanúgy figyelek, mindent ugyanúgy folytatok, ahogyan abban az egy hónapban, hogy erős legyen az immunrendszerem. Egyszerűen nem tehetem meg, hogy meghaljak. Mi lesz a gyerekeimmel?

A Mokkából vitte el a mentő

A mandulaműtétje után is megszenvedett az egészségéért Demcsák. Előfordult, hogy arra ébredt, a saját vérében fuldoklik. Ekkor még maga hajtott el a kórházba, a Mokkából azonban már mentő vitte. Egy politikussal beszélgetett, amikor érezte, hogy nem sokáig marad talpon. 

„Amint lement a beszélgetés, elvesztettem az eszméletemet. Bevittek a kórházba” – írja Demcsák.
 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15628136_auto_resized.jpg
origo.hu

Másfél percig nem figyelt - ellopták a 2 milliót érő kutyáját

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/11836_resized.jpg?avcount=1675512906
vg.hu

Semmi nem lesz már olyan, mint volt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15628331_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Küldünk tankokat egy országba, melynek politikusa megfenyegette Magyarországot – Ceglédi szeretné, hogy a NATO is figyeljen oda Filatovra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15626953_auto_resized.jpg
ripost.hu

Átsírt éjszakák: megszólalt a rejtélyes körülmények között eltűnt zalai édesanya lánya

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/11835_resized.jpg?avcount=1675512906
vg.hu

Hatalmas pusztítást végeznek az erdőtüzek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15628462_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Tudtad? Ez a gyönyörű színésznő volt Kucsera Gábor nagy szerelme

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15628090_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kitört a botrány a tűzoltóknál: lefotózták a balesetben meghalt nőket és ocsmány megjegyzéseket tettek rájuk

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15627971_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Nincs több találgatás: Barátja árulta el, mi okozta Máté Péter halálát

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2023/02/zU1zhyUdT1KRUtJRFdiluVO3Ryk77xterOc5oMVLAYA/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2RlMGFlMTM1ZWVmYTQ5NmY4NzU5MjhmOThhNzQ1YTVl.jpg
Vége?

Gyanús jelek! Tápai Szabináék után újabb sztárházasság került válságba?

https://cdn.borsonline.hu/2023/02/PPl-ctyUB6FiuXYuMj75iFYoI34jIkehZQUhjUXNgGI/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzNmZWE3OGUzZGJjNTQ0NmY4NjQ1NGM2N2E4MGY3NjE4.jpg
VITA

Marics Peti kitálalt Tóth Andiról: Más szemmel nézünk erre az egészre