Celeb

Válogatott pólósokkal szexelt Kelemen Anna?

Gy.

2014. október 27. hétfő 04:10

Négy olimpiai és világbajnok volt egyszerre Kelemen Anna vendége – tudta meg a Bors. A hamarosan megjelenő könyv egyik sztorija azt sejteti, a medencében kell keresni a résztvevőket.

Megdöbbentő! Nehéz más kifejezést találni arra a történetre, amelyről Kelemen Anna ír A nép szolgálatában című erotikus életregényében. A Bors úgy értesült, Annácska egyszerre négy olimpiai és világbajnok sportolót is vendégül látott otthonában, és a látogatás „tett­legességig fajult”. Bár Anna könyve csak a napokban jelenik meg, találtunk valakit, aki olvasta az erről szóló fejezetet.

– A sztársportolóval már korábban is szexelt Anna. Ő volt az, aki egyszer jelezte neki, hogy egy pár haverjával felugranak hozzá – mesélte forrásunk. – Anna megdöbbenésére négy elismert sportember érkezett hozzá. A rangidős „vezér” pedig ott, a többiek előtt kezdett el szexelni vele, miközben büszkén pózolt csapattársainak. A többiek is tettek kísérletet arra, hogy beszálljanak, de egyikük sem járt sikerrel.

Amennyiben igaz, amit állít, bizony nagyon kevés olyan sportág jeles képviselője jöhet szóba, aki Kelemen Anna látogatója lehetett. A magyar sikersportok közé ugyanis csak a kajak-kenu, a vízilabda, az öttusa sorolható. Mivel olimpiai és világbajnokokról van szó, valószínűleg a medencében kell keresni a lehetséges szereplőket.

Az elmúlt évtizedben ráadásul volt egy generációváltás is, így a könyvben említett vezér az előző nagy generáció képviselője is lehet. A háromszoros olimpiai bajnok csapatból is akad négy-öt olyan húzónév, aki az említett négyes randin szexoktatóként brillírozhatott a fiatalok előtt. Következtetéseinkkel és kérdéseinkkel Annát tárcsáztuk.

– Vízlibadázók? – értetlenkedett Annácska, majd kitérő, de beszédes választ adott. – Nem titok, ismerek pólósokat. Az sem, hogy sportolókkal és olimpiai bajnokokkal is szexeltem. Neveket ne kérdezz! Aludjatok még kettőt, mindenre fény ­derül.

További cikkek

Karrier

Ennél még Varga Irén is jobb – Ezt gondolják az emberek Kulcsár Edina daláról

Vallomás

Michael Jackson kegyetlen volt: disznónak nevezte a húgát

Ez is érdekelhet

kisalfold.hu

Csollány Szilveszterre emlékeztek Sopronban - fotók

borsonline.hu

Február közepéig mindenkit megkeres a NAV, mutatjuk az okát

she.life.hu

5 tipp, hogy örök életedre egyedül maradj

hirtv.hu

Biden: egy Ukrajna elleni esetleges orosz támadás a második világháború óta legjelentősebb invázió lenne

beol.hu

Bejelentették a Fidesz Békés megyei képviselőjelöltjeit

origo.hu

Húsz év után először láttak újra „varázsnyulat”

vg.hu

Lefújja az utazási korlátozásokat az Európai Unió

nemzetisport.hu

Női kézi: az edzői stáb egyik tagja tehetett rejtett kamerákat a Metzingen öltözőjébe

magyarnemzet.hu

Körbeszámlázás és fiktív bizonylatok Cseh Katalinék körül

origo.hu

Különleges kivilágítást kapott a Sydney Operaház - képek