Celeb

Sipos Péter: elfogult a zsűri

Bors

2014. október 14. kedd 12:00

Nem következetes a Sztárban sztár zsűrije, mi több, tagjai szimpátia alapján pontozzák a versenyzőket – állítja Sipos Peti. Bereczki Zoltán szerint viszont az Irigy Mirigy frontemberét nem a zsűri, hanem a nézők ejtették ki.

A Sztárban sztár fellépői közül többen nem értik, hogy mi a feladatuk a műsorban? Vagy a zsűri értékrendjében van a hiba? Tóth Vera pár hete a Maradj velem című slágert, Balázs Fecónak maszkírozva, de saját hangján énekelte el. Produkciójára maximális pontot kapott a zsűritől. Hevesi Tamás nehezebb utat választott, megpróbálta koloratúrszoprán hangon előadni Susan Boyle dalát, és az ítészek nemigen értékelték erőfeszítését. A vasárnapi kieső Sipos Péter imádta a műsor minden pillanatát, de emiatt mégis vegyes érzelmekkel távozott a Sztában sztárból.

– A zsűri nem konzekvens. Fontos, hogy nem a vasárnapi teljesítményem után mondom ezt, hanem összeségében. Egyszer azt mondják, hogy a saját hangon éneklés a jó, máskor azt, hogy a kapott előadó hangján kellett volna, bár hozzáteszem férfinak női hangon, nőnek férfi hangon énekelni nagyon-nagyon nehéz feladat – mondta a zenész.

– Szerintem mindig az aznapi produkciót kéne pontozni, és nem szimpátia alapján zsűrizni – szögezte le a Mirigyek frontembere, aki szerint az összes versenyzőtől elvárható lenne, hogy az adottságaikhoz mérten megpróbálja visszaadni a számára kiosztott előadó hangját, a zsűrinek pedig az lenne a feladata, hogy az eredetihez legjobban hasonlító produkciót díjazza. Mindent egybevetve örülök, hogy a műsor részese lehettem és hogy új kollégákat ismerhettem meg.

Bereczki Zoltán a Sztárban sztár zsűritagja nem érti Sipos Petit. – Először is nem a zsűri, hanem a nézők szavazták ki Petit a műsorból. Személy szerint kilenc ponttal jutalmaztam azt, ahogy Lenny Kravitz számát előadta – nyilatkozta lapunknak a színész-énekes.

– Egyébként valóban a hangutánzás lenne a legfontosabb, de néha engednünk kell ebből az elvárásból, mert megesik, hogy megvalósíthatatlan a feladat. Tóth Verától és Keresztes Ildikótól például nem is várom, hogy más hangon énekeljenek, ők viszont képesek annyira megragadni a kapott előadó gesztusait, mozgását, hogy észre sem vesszük, ha például nem férfi hangon énekelnek.

– Az a lényeg, hogy az előadó megtalálja azt a valamit, amivel feledtetni tudja a zsűrivel, hogy nem azonos az általa megformált előadóval. A zsűri nagyon sok szempont szerint pontoz, és én még elfogult sem vagyok – jelentette ki Bereczki ,aki egy hete épp az egyik cimborájával, Vastag Tamással különbözött össze a műsorban.  

További cikkek

Együtt

Tápai és Kucsera cáfol: Nem szakítottunk!

Kínos

Kulcsár Edina az orránál fogva vezette Csutit

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

Kormánypárti taxishoz szállt be Schmuck Erzsébet

borsonline.hu

Fontos bejelentést tett Orbán Viktor: Február 15-től lépnek életben az új szabályok

she.life.hu

Egy nárcisztikus pasi mindent elvett anyától, aki így képtelen újrakezdeni az életét

vg.hu

Az omikron ellen is működhet az új francia oltás

teol.hu

Az interneten „hódítanak” a szekszárdi tanár videói

origo.hu

Ennyit keresett 2021-ben a világ 10 leggazdagabb embere - galéria

life.hu

Hatalmas a botrány a női kézilabdacsapatnál: A hét elején két rejtett kamerát találtak az öltözőben

life.hu

Vannak tünetek, amelyek hónapokig megmaradhatnak az omikron-fertőzés után: ezek azok

magyarnemzet.hu

Rendkívüli izzadtsággal, minimális aláírást gyűjtött a baloldal

origo.hu

Megunta a sorban állást Pesterzsébeten, és megmutatta, szerinte mire való a városi terepjáró - videó