Celeb

Vargha Zoltán: nem a rák miatt halt meg Bajor Imre

GYLF

Létrehozva: 2014.09.01.

Megdöbbentő dolgot állított a Frizbi felvételén Vargha Zoltán, aki hónapokig saját módszerével kezelte Bajor Imrét. Szerinte a színész halálát nem a rák, a ciános kezelés, hanem a vitaminok és a morfium okozhatták.

Néhány napja ő maga virított a címlapokon: az egyik vezető internetes portál azt állította, Vargha Zoltán kezelte tiltott, cián tartalmú kapszulákkal Bajor Imrét. A hírt szinte a teljes magyar sajtó átvette, a saját módszerével húsz éve karrierjét építő férfi pedig a színész halála óta most először vállalt televíziós interjút, hogy tisztázza magát a vádak alól. A férfi Hajdú Péter műsorában azonban nemcsak arról beszélt, hogyan működik az általa kidolgozott talpmasszázs, hanem határozottan kijelentette, Bajor Imre ma is élhetne.

– Az őt kezelő orvosokkal folyamatosan konzultáltam, így hozzám is eljutottak Imre leletei. A legfrissebbeken már sem a tüdőben, sem az agytörzsön nem lehetett látni rosszindulatú elváltozást – mondta Vargha. – Persze ez nem azt jelenti, hogy sejtszinten már nem volt jelen a szervezetében a rák, de ez nem volt vizsgálat tárgya. Bajor Imre nem a rák miatt halt meg! Nem is az úgynevezett B17-vitaminok miatt, amelyek ciánt tartalmaznak, és itthon nem is forgalmazhatók. A vitaminos kezelés mellé kapott nagy mennyiségű C-vitamin-kúra, és a morfiumos kezelések okozták a vesztét, a szíve vitte el.

A gyógyító szerint a vitaminok mellékhatásaként a Bajor bőre alatti idegvégződések érzékenyek lettek, és gyakorlatilag az egész bőrfelületén folyamatos, elviselhetetlen fájdalmai voltak. – Ezért kapott morfiumot. De nemcsak tapaszban, hanem tablettában és állítólag infúzióban is. A súlyos betegeknél, azt mondják, a morfiumot már akkor adják, amikor vég­stádiumban van a beteg. Aki azt kap, szinte menthetetlen, hisz néhány nap alatt legyengíti a szervezetet. Imit két és fél hónapon át morfiumozták, ilyenről sosem hallottam még a pályám során. Ezt nem bírta a szervezete – jelentette ki határozottan Vargha.

Hajdú Péter ezt követően alkut ajánlott a sajtóban mostanában sokat támadott Varghának. A Frizbi nézői közül tíz embert választanak ki, akiket a férfinak igazolhatóan meg kell gyógyítania. Vargha igent mondott a kihívásra.

– Amerikában már volt egy hasonló kísérlet, szintén tévéműsorban, szintén tíz emberrel. Ezt szeretem, nem a magyarázkodást. Természetes, hogy ezúttal is vállaltam – nyilatkozta a Borsnak Vargha.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek