– Nyolc-tíz éve főzök, főleg mióta önálló életet kezdtem. A Konyhafőnököt ugyanúgy kihívásnak tekintem, mint a vízilabdát. Rengeteg YouTube-videót nézek, esténként pedig szakácskönyveket forgatok – mesélte Marci, aki a versenysport miatt szigorú étrendet tart a hétköznapokon, de a hétvégéi a „bűnözésről” szólnak.
– Hétköznaponként általában csirkét eszem nyers zöldséggel, de kétszer ugyanolyan csirkét még nem készítettem. Legjobban a halakat és a marhahúst szeretem, így azt is gyakran főzök. Kedvencem a mediterrán konyha, hiszen egy évig éltem Olaszországban. A tésztákat is én gyúrom, még saját tésztanyújtó gépem is van, a családtól kaptam. Mivel mindenki tudja, hogy imádok főzni, általában konyhai eszközöket és szakácskönyveket kapok ajándékba – mesélte a pólós, aki profi sportolókarrierje után saját éttermet vagy kávézót nyitna.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.