Celeb

Szívszorító: Robin Willamsre vár hűséges kutyája

Bors

Létrehozva: 2014.08.17.

Robin Williams imádott kutyusa, Leonard a színész halála óta nem találja a helyét: lehangolt, alig eszik, nem alszik.

Családja, barátai és szinte az egész világ gyászolja a hétfő reggel elhunyt Robin Williamset. A színész­óriás öngyilkossága óta gyászoló pályatársakról, családról, özvegyéről szólnak a hírek, pedig van még valaki, aki vigasztalhatatlan: Robin kutyája. Az ismerősök szerint a kutyusra rá sem lehet ismerni, alig hajlandó enni, nem alszik, nyüszítve kering a lakásban.

A komikus még 2010-ben egy állatotthonból fogadta örökbe a Leonard Bean névre keresztelt kiskutyát, és persze imádták egymást. A színész számtalan közös képet posztolt az interneten kedvencéről, és sokat írt kettőjük szoros kapcsolatáról.

„Mindig nagyon rossz érzés Leonardot magára hagyni, amikor külföldre kell utaznom. Olyankor szinte láttam könnyekkel megtelni a szemét, de mindig örömtáncot lejt, amikor hazatérek” – fogalmazott halála előtt internetes bejegyzésében a nevettető, akinek kutyáján érezhető a mélységes szomorúság, nincs, aki megvigasztalja.  

Videojátékban emlékeznének róla

Közel százezer ember írta már alá azt a petíciót, melynek hatására videojáték-szereplő lehet Robin Williams. Köztudott, hogy a komikus Zelda nevű lányát a Legends of Zelda nevű videojátékból választotta, így a játék rajongói azt szeretnék, ha Robin számára is jutna egy szerep kedvenc játékukban.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek