Celeb

Robin Williamsről szólt az Emmy-gála

Bors

Létrehozva: 2014.08.26.

Az esélyesek nyertek a televíziózás Oscar-gálájának számító Emmy-díjátadón. Az esemény – szokás szerint – a filmdívák divatversengése volt, ugyanakkor a szakma érzékeny búcsút vett Robin Williamstől.

Az Emmy-gála fontosságában és körítésében már évek óta egyenrangú az Oscar-gálával, és idén, a temérdek átvezető produkcióval és végtelenül sok reklámmal, jobban emlékeztetett a Filmakadémia ceremóniájára, mint valaha.

A sztárok, természetesen ezúttal is a legszebb ruháikat vették fel az estére. A legtöbb hölgy a vörös szőnyeghez illő, tűzvörös estélyit választott, így nyugodtan mondhatjuk: az idei Emmy a vörös szín bűvöletében telt. Heidi Klum, a vígjátéksorozatok legjobb színésznőjének választott Julia Louis-Dreyfus, Claire Danes valamint a Mad Men – Reklámőrültek sztárjai, Christina Hendricks és January Jones is piros szerelés, ám mégsem tűnt úgy, hogy egymás stílusát másolták. A kivétel Julia Roberts, Sofia Vergara és Halle Berry volt, ők a hűvösebb eleganciát képviselték.

Persze nem mindenkinek sikerült közös nevezőre jutnia a stylistjával, például a Csajok című sorozatból ismert Lena Dunham a szaloncukorra emlékeztető, rózsaszínes blúzához egy színben passzoló, ám rendkívül előnytelen fodros tüllszoknyát húzott. A legjobb női főszereplőnek választott Julianna Marguiles fekete, hát nélküli ruhája elegáns hálóingre emlékeztetett, Kelly Osbourne pedig pedig mintha a nagymama horgolt terítői közül választott volna ruhadíszt.

Williamst siratták

Természetesen a gálaest nem múlhatott el anélkül, hogy meg ne emlékezzenek a közelmúltban elhunyt Robin Williamsről. Billy Crystal remegő hangon, el-elcsukló hanggal beszélt a kezdődő Parkinson-kórban és depresszióban szenvedő kollégájáról, barátjáról.

– Akárhol találkoztunk, legyen az tévé, kórház vagy valamilyen éjszakai klub, mindig meg tudott nevettetni. Még az utolsó videóüzenetében is vicces tudott lenni. Rengeteg időt töltöttem vele egy színpadon, zseniális ember volt, egyébként pedig a legjobb barát, akit csak kívánhat egy ember. Nagyon nehéz róla múlt időben szólni, mert annyira jelen van az életünkben. És velünk is marad – fogalmazott a Good Will Hunting Oscar-díjas sztárjáról barátja.

Nyertesek

LEGJOBB SOROZAT (DRÁMA): Breaking Bad (Totál szívás)
LEGJOBB SZÍNÉSZ (DRÁMA): Bryan Cranston (Totál szívás)
LEGJOBB SZÍNÉSZNŐ (DRÁMA): Julianna Marguiles (A férjem védelmében)
LEGJOBB SOROZAT (VÍGJÁTÉK): The Modern Family (Modern család)
LEGJOBB SZÍNÉSZ (VÍGJÁTÉK): Jim Parsons (Agymenők)
LEGJOBB SZÍNÉSZNŐ (VÍGJÁTÉK): Julia Louis-Dreyfus (Az alelnök)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek