Celeb

Őrület: szoláriumba jár barnulni Fekete Pákó

ozs

Létrehozva: 2014.08.07.

Fekete Pákó csak akkor gyönyörködik a bőrszínében, ha már elég időt töltött a barnító csövek alatt – akár ruhástól is. Reklám is lehet a dologban?

Fekete Pákó olyan, mintha napszúrást kapott volna: fehér bőrűnek érzi magát, ha egy hétig nem jut el szoláriumba.

– Lehet, hogy az emberek többsége furcsának találja, hogy fekete ember létemre én is gyakran szolizom még nyáron is. Pedig miért ne járhatnék szoliba? Nemcsak a fehéreknek találták fel a mesterséges barnulást, hanem nekem is! Már vagy három éve, hogy csokicsöveket is használok azért, hogy nekem is szexi testem legyen – újságolta büszkén Pákó, aki valósággal rabja lett a mesterséges napozásnak.

Az idei nyárra jellemző borús-felhős időjárás miatt mostanában hetente négyszer jár szoláriumba. – Nem szeretek állva barnulni, ezért inkább befekszem a csokicsövek közé és várom a hatást. A múltkor egy hétig nem tudtam eljutni szoliba. Annyira kifakult a bőröm, hogy már fehérnek éreztem magam. A speciális csokicsövek nagyon sokat segítettek rajtam, hogy újra visszanyerjem a finom fekete bőrszínemet. Ma is megnéztem a testem, és nagyon szépnek találom magam. Igazi csokifiú vagyok! – adott hangot elégedettségének Fekete Pákó.

Függősége néha átveszi az irányítást teste fölött, ha megpillant egy barnítógépet: levetkőzni sem ad magának időt, azonnal befekszik csokicsövek közé, ha meglát egy szoláriumot. Az sem zavarja a mesterséges barnulásban, ha a térdnadrágja rajta marad. Bár az is lehet, hogy így akarja felhívni a figyelmet afféle kis reklámként a szolgáltatásra. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek