Celeb

Fehérneműben fotózták Conchita Wurstot - fotó

Bors

Létrehozva: 2014.08.22.

Az eurovíziós siker a divatvilág kapuit is megnyitotta Conchita Wurst előtt. A transzvesztita előadót a világhírű Karl Lagerfeld csábította kamera elé egy szexi fotósorozat erejéig.

Conchita Wurst nemrégiben bemutatkozott a ki-futón Jean Paul Gaultier júliusi divatbemutatóján, most pedig egy másik di-vatikon is munkát adott neki.

A Tom Neuwirth néven született osztrák előadó ezúttal a világhírű fotós és tervező, Karl Lagerfeld kedvéért fehérneműs fotózáson vett részt egy várandós fotómodell, Ashleigh Good társaságában.

A pikáns sorozaton kívül interjú is készült az előadóval. – Conchita az életem része már gyermekkorom óta. Tizennégy éves koromban öltöztem először táncosnőnek, 2010-ben pedig egy percet sem haboztam, amikor felkértek, legyek egy transzvesztita show háziasszonya. Ekkor új világ nyílt meg előttem, amelyben végre önmagam lehetek – mesélte Casey Leglernek az osztrák énekes.

A feltűnést és a megbotránkoztatást kedvelő Karl Lagerfeld csodálattal beszélt új modelljéről. – Nagyon kedvelem Conchitát. Remek hangja van, és bátor kiállásával olyat tett, amit előtte még senki. Mindannyian hallottunk már szakállas nőkről, de korábban senki nem vállalta ezt az egészet úgy, mint ő.

Az Ashleigh-vel készült fotókon két különleges embert látni, ugyanakkor a végeredmény számomra a klasszikus szépséget idézi – nyilatkozta a divatipar állócsillaga.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek