Celeb

Döbbenet, mit tett a bulizásért a popsztár

Bors

Létrehozva: 2014.08.23.

A bulinak mennie kell! Akkor is, ha a zsivaj miatt rendőrt hívnak a szomszédok. Justin Bieber, hogy zavartalanul – és hangosan – szórakozhasson a barátaival, vagyonokért bérel házat a senki földjén.

Megelégelte a rendőrök razziáit Justin Bieber: az énekes calabasasi otthonába ugyanis többször is rendőrök szálltak ki a túl nagy hangzavar miatt. Bieber ezért úgy döntött, bérel magának egy házat, ahol semmi mást nem csinál, csak partikat tart.

Választása egy 1500 négyzetméteres ingatlanra esett Hollywood Hillsben, melynek érdekessége a saját nightclub speciális fény- és hangtechnikával. Ami pedig a legfontosabb: olyan messze vannak a szomszédok, hogy nem hallatszik el hozzájuk a zsivaj.

A sztár és vendégei fogyasztását három bár látja el, ugyanakkor az épületen belül biliárd- és pingpongasztalok, edzőterem, úszómedence, valamint egy saját házimozi is található. A háznak tíz hálószobája van, és a kényelmes közlekedést lift segíti.

A buliház erkélyéről pazar kilátás nyílik Los Angelesre, és még egy óriási Hollywood felirat is díszeleg az épület falán, hogy a vendégek sose felejtsék el, mennyire exkluzív helyen vannak.

Bieber a házért havonta majdnem harmincezer dollárt, vagyis több mint hétmillió forintot fizet, és bár egy-egy jól sikerült éjszaka után itt hajtja álomra a fejét, megvenni esze ágában sincs a körülbelül 2,1 milliárd forintot érő épületet.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek