Celeb

Döbbenet: a netre száműzte magát Győzike - videó

O. Zs.

Létrehozva: 2014.08.07.

Nem sokáig maradt műsor nélkül Gáspár Győző. Alig két hét telt el azóta, hogy erőszakos viselkedése miatt lapátra tette a TV2, a show megy tovább. Az eddigi pletykákra rácáfolva nem valamelyik kereskedelmi csatornán, hanem a világhálón produkálja magát.

A Youtube-ra felkerült promóvideó szerint Gáspár Győzőt egy saját trash reality-re kérte fel az a két tehetős vállalkozó férfi, akik szemtelen dumáikkal, nagyvilági életükről készült házi videóikkal - köztük a Deák téri óriáskerék kisajátítási kísérletével - már maguk is komoly rajongótáborral büszkélkedhetnek.

Az internetre szánt trash reality részleteiről magánál a főszereplőnél is érdeklődtünk, de a Gáspár család éppen külföldön vakációzik, és csak a szabadságról visszatérve hajlandóak nyilatkozni.

A műsor producerét éppen vadonatúj motorcsónakjának tesztelése közben értük utol a Balaton közepén. – Nyugodjon le mindenki, a Győzike show tényleg folytatódik, de majd mindent meg tud mindenki időben. Még nagyon friss a dolog, de jó érzéssel tölt el, hogy segíthettem valakin. Bénivel,  a társammal pontosan tudjuk,  milyen jó érzés sztárnak lenni az interneten, hiszen nap mint nap mi is a saját bőrünkön tapasztaljuk ezt a fajta sikert. Miért ne dobnánk neki mentőövet, ha anyagilag, technikailag és szakmailag is mindenünk megvan hozzá, hogy tudja folytatni? De most nem érek rá ilyen hülyeségekre – zárta rövidre a témát Halász Attila.

Egyébként nem a Gáspár család feje az első parkolópályára került valóságshow szereplő, akit ki akar szedni a süllyesztőből: Cristofelt személyi komornyikként alkalmazza.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek