Celeb

Bosszút állt a TV2-n Győzike mamája

F. Zs.

Létrehozva: 2014.08.06.

Győzike kirúgása után Gáspár Zsolti szívesen folytatta volna az Édes élet című műsort. A TV2 be is hívta, hogy megállapodjanak vele, ám a Gáspár fivérek édesanyja nem engedte nagyobbik fiának, hogy öccse nélkül szerződjön.

Nem forgat többé a Gáspár család egyetlen tagja sem a TV2 Édes élet című műsorában – értesült a Bors. Mint arról mi is beszámoltunk, másfél héttel ezelőtt az egyik forgatási napon a roma rapper dührohamot kapott, s rátámadt a stáb egyik női tagjára. A hírek szerint szidalmazta és rángatta is a szerkesztőt, és bár Győzike határozottan tagadja a fizikai erőszakot, mégis azonnali hatállyal szerződést bontott vele a TV2. A műsortban azonban nemcsak ő szerepelt, hanem a testvére, Gáspár Zsolt is, akivel nem volt semmi gondja a kereskedelmi csatornának, sőt! A hírek szerint maradéktalanul elégedettek voltak vele, ezért őt arra kérték, maradjon.

Lapunk információi szerint hétfőn behívták a Róna utcába mindkét fivért, a megbeszélésen Győzikének átadták az azonnali szerződés bontásról szóló papírokat, Zsoltit viszont marasztalták. – Zsolti szórakoztató és tökéletesen alkalmas rá, hogy átvegye Győzike szerepét, ráadásul – hogy finoman fogalmazzak – van annyira kameraérzékeny, hogy még akkor sem mondana fel, ha történetesen kirúgják a testvérét – meséli a Borsnak egy neve elhallgatását kérő informátorunk. – A TV2 szívesen alkalmazta volna továbbra is, de a terveiket keresztülhúzta a fiúk édesanyja, aki ráparancsolt Zsoltra: ha Győzike megy, ő sem maradhat. Ezért Győző dühösen, Zsolti pedig szemmel láthatóan csalódottan hagyta el a Róna utcai épületet.

Megkerestük Gáspár Zsoltot is, de ő nem kívánt nyilatkozni a témában, inkább Győzikéhez irányított minket. A showman a kérdéseink meghallgatása után nem akart semmit mondani az ügyről, majd egy nagy levegővétel után annyit fűzött hozzá: – Számomra egyszer és mindenkorra véget ért az Édes élet című műsor, ezért egyetlen szót sem kívánok mondani.

A Bors értesüléseit azonban nem cáfolta.

A TV2 sajtóosztályán érdeklődésünkre elmondták: valóban történt személyes egyeztetés, a jogi procedúra még folyamatban van – nyilatkozta a Borsnak, Koltay Tamás, a csatorna szóvivője, majd hozzátette: nyitottak vagyunk azzal kapcsolatban, hogy Gáspár Zsolt továbbra is szerepeljen az Édes életben. Amennyiben máshogy dönt, azt is elfogadjuk. 

Győzi az alábbiakat közölte a Facebookon rajongóival:

“Tisztelt rajongóim!
Mai nappal nem kell tovább találgatni, az Édes élet című műsor számunkra véget ért, hivatalosan megváltunk egymástól. Köszönöm a lehetőséget, hogy a TV2 csatornán is megmutathattam azt a műfajt, amit én teremtettem meg Magyarországon. Így is, úgy is maradok a kis hazámnak az első számú reality showmanje, akik utánam lesznek, azok csak próbálkozások, belőlem táplálkoznak, de Győzike csak egy van! Mert Gáspár Győző van, volt, lesz!
Nem kell elkeseredni, kis idő és a show megy tovább, máshol, de töretlenül folytatjuk tovább!”
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek