Celeb

Beyoncé már aludni sem hajlandó Jay-Z-vel

Bors

Létrehozva: 2014.08.04.

Úgy tűnik, igaz a megcsalás híre: Beyoncé és Jay-Z ugyanis tényleg összeveszett. Olyannyira, hogy már külön töltik az éjszakákat: nyári koncertturnéjuk alkalmával külön hotelben szálltak meg.

Ugye emlékeznek még arra, mekkora pofont kapott a liftben Jay-Z Beyoncétól? Akkor napokig senki sem tudta, miért esett neki rapper férjének a popdíva, később felmerült: lehet, hogy a férfi megcsalta Rihannával többszörös Grammy-díjas énekesnő feleségét?

Mára már bizonyosra vehető, hogy ez volt az ok, sőt Beyoncé megtudta, több nővel is félrelépett Jay-Z. A helyzet annyira elmérgesedett, hogy Beyoncé nemcsak egy szobában, de egy épületben sem képes maradni férjével: nyári koncertturnéjukon külön-külön szállodában vettek ki szobát.

Beyoncé egyébként már a jegygyűrűjét sem viseli, illetve tetoválását – amit szerelmük jeléül vésetett magára – a napokban eltávolíttatta. Nem tudni, hogy a popdíva megbocsát-e hűtlen férjének, annyi viszont biztos, hogy Jay-Z minden igyekezetével azon van, hogy megmentse kapcsolatát.

Legutóbb például arról szóltak a pletykák, hogy a rapper öthetes luxusnyaraláson kívánja kiengesztelni felszarvazott feleségét, elképzelhető azonban, hogy Beyoncé a nyaralás alatt sem bújik majd egy ágyba a békülni próbáló férjjel.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek