Celeb

Hiába a szájkarate: Majkáék verekedését kamera rögzítette

GYLF, B. M.

2014. június 3. kedd 08:55

Sem bosszúra, sem rendőrségi feljelentésre nem kell számítania Majkának, miután összeverekedett Dopemannel. Pedig a bunyót állítólag kamerák rögzítették, így bizonyítható, ki ütött és ki nem.

Továbbra is forrnak az indulatok Dopeman és Majka körül, miután szombatról vasárnapra virradó éjszaka összeverekedtek. Az érintettek másként mondják el a történteket, de talán nem kell sokáig csak az ő emlékezetükre hagyatkoznunk, mert az atrocitásról felvétel készülhetett.

– Nem teszek feljelentést, nem kerülöm és nem is fogom keresni ôt. Egész este úriemberként viselkedtem, továbbra is így teszek. Méltatlan ez az egész. Egy ekkora sztár ennyire nem tudja kezelni a sikereit? – tette fel a költői kérdést Dopeman hozzátéve, nem számít, ki mit állít.

– A szórakozóhelyen, de az utcán is vannak kamerák, azoknak mindent rögzíteniük kellett. Aki kíváncsi a történtekre, nézze meg a felvételeket! Majka oldalról akart megütni, nem sikerült, az öcsémtől azért ő kapott egyet. Sajnos nem akkorát, amekkorát kellett volna, mert elhúzták onnan. Pedig Majka nagyon akart verekedni.

Majoros Pétert hiába kerestük, lapzártánkig nem vette fel a telefont. A verekedésért azonban már korábban vállalta a felelősséget. Bocsánatot kért mindenkitől, kivéve Pityingeréket. – Sajnálom, hogy az ittasságom miatt lealacsonyodtam az ő szintjükre – magyarázta lapunknak Majka. 

A csetepaté megosztotta a rappertársadalmat

– Laci bácsival és Majesszal is jóban vagyok – vakarta meg fejét a Young G néven rapkarriert befutott VV Béci, aki igyekezett diplomatikusan fogalmazni. – Azt gondolom, tudnunk kell megbeszélni a dolgokat, mert ez egy kis ország. Előbb-utóbb úgy­-is találkozunk egymással, felesleges szítani a kedélyeket, mert vagy agyonverjük egymást, vagy rövidre zárjuk a nézeteltéréseinket.

Béci ri­válisa, Mr. Busta már választott. – Nem preferálom a ValóVilágból kimenekült emberkéket, de ebben a háborúban Majka mellé állok. Persze nem tudni, hogy valójában mi történt, mert állítólag engem is leütött VV Béci, aztán mégsem ütött le. A magyar raptársadalom már régóta szétszakadt, ebben a műfajban soha nem volt összetartás.

Ganxsta Zolee-nak is van véleménye az ügyről. – Vihar a biliben, kicsit olyanok, mint Tom és Jer­ry. Majka a Tom, Dopeman a Jerry, és Tom fog nyerni – elemezte a rapháború esélyeit az alkalmi stratéga. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

A színésznő az exe férfiasságával viccelődött

vg.hu

Zelenszkij már ősszel tudhatta, hogy támadni fognak az oroszok

ripost.hu

Egy időutazó megjósolta II. Erzsébet királynő halálát

hirtv.hu

Magyar Nemzet: ellenzéki nagyhalakat sodorhat el a baloldali korrupciós botrány

origo.hu

Holtan találták Vajna Tímea barátját, a rendőrség is nyomoz

borsonline.hu

Mindjárt lecsap a vihar, több megyére már riasztást adtak ki

borsonline.hu

Se bugyi, se más: anyaszült meztelenül fotózták le a TV2 sztárját

További cikkek

Kihívás

Megküzdött a gyilkos kórral a magyar zenész

Probléma

Otthagyta az elvonót Molnár Gusztáv, súlyos dolgok derültek ki