Celeb

Őrület: Gábor Zsazsa még mindig sztár

Tukacs Tekla

2014. április 23. szerda 12:00

Boldogan fogadta Gábor Zsazsa, hogy a világ még mindig odavan érte. A díva férjén keresztül azt üzente, hogy nagyon örül rajongói el nem múló szeretetének. Magyar rokona pedig a világ számos részéről kap eddig soha nem látott fotókat a díváról.

A 97 éves Gábor Zsazsára még mindig előkelő dívaként emlékszik a világ. Ahogy arról a Bors már beszámolt, a primadonna magyar leszármazottja, Gábor Marci nemrég kezelésbe vette Zsazsa rajongói oldalát: naponta új képekkel és történetekkel színesíti a tartalmat.

Charlie Chaplin és Jimmy Stewart is jól ismerte a dívát

A fiatal rokon ugyanis azt szeretné, ha nem egy ágyhoz kötött, magatehetetlen idős asszony képe maradna meg a jövő generációjának Zsazsáról, hanem igazi világsztárként emlékeznének rá. – Édesapám a napokban beszélt Zsazsa férjével, Frédéric von Anhalt herceggel, aki köszönetét fejezte ki rajongóinak. Zsazsa nagyon örül, hogy még mindig foglalkoznak vele a lapok és az interneten is tovább él az emléke – magyarázta Marci, aki mellett számtalan, hazánkban és külföldön élő, Zsazsát személyesen ismerő milliárdos, előkelő és egyszerű rajongó is hasonlóan gondolkodik.

Egy szerkesztőségünkbe érkezett levél például arról számol be, milyen elbűvölő személyiség volt néhány évtizeddel ezelőtt Zsazsa. – Egy németországi luxushotelben zongoristaként dolgoztam még 1994-ben, ahol szerencsémre ott volt Zsazsa. Emlékszem, egy héten keresztül mindennap lejött a hallba férjével, Frédéric von Anhalt herceggel, és a kérésére szinte minden magyar operettdalt eljátszottam. Közvetlen volt, energikus és elbűvölő. Sugárzott belőle az életszeretet – emlékezett vissza Hódosi József, akiben még ma is elevenen él a díva emléke.

Marcit egyáltalán nem lepte meg József története, azt mondja, naponta kap hasonló leveleket. – Rengeteg levél érkezett a világ számos pontjáról. Hollandiából, Izraelből, sőt még Brazíliából is küldtek Zsazsát dicsőítő sorokat, melyekre – ahogy időm engedi – megpróbálok válaszolni. A napokban is írt például egy hatvan év körüli úriember, aki együtt teniszezett Zsazsával. Érdekes, hogy a magyar származású, külhoni magyarok a magyar örökség hírnevét megőrző dívát látják benne – számolt be lapunknak Marci, aki nem gondolta, hogy Zsazsa megújított rajongói Facebook-oldala ennyi emléket felidéz. 

További cikkek

SZERELEM

Csuti: Együtt gyakoroltuk ezt a dalt, csak nem tudtam, hogy rólam szól

Bizarr

Eddig használt bugyikat árult, de most még meredekebb területre merészkedett Rebekka

Ez is érdekelhet

life.hu

"Úgy döntöttünk, hogy megszakítjuk házastársi kapcsolatunkat" - Megdöbbentő hírt közölt a királyi család

life.hu

Hoppá! Fekete áttetsző ruhában, fehérnemű nélkül pózol Demi Rose (18+)

vg.hu

Három oltás után kapta el a koronavírust Újlaki Dénes

szon.hu

Hosszú combok, szexi pózok! - Mennyi csodát rejt a szabolcsi csajok bikinije!

nemzetisport.hu

Tenisz: Kyrgios eltalált egy kisfiút, majd odaadta az ütőjét – videó

vg.hu

Félbeszakadt gyakorlat – Csollány Szilveszter (1970–2022) emlékére

life.hu

Megtörte a család a csendet: így búcsúznak lányai Csollány Szilvesztertől - Fotó

mandiner.hu

„Az apa férfi, az anya nő, a gyermekeinket meg hagyják békén!” – Kulifai Máté a Mandinernek

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 26.: az Uránusz és a Vénusz fényszöge meglepő fordulatokat hozhat

origo.hu

Nyomozások és házkutatások a momentumos Cseh Katalin milliárdos korrupciós ügyében