Celeb

Kovács Lázár séf majdnem meghalt

Bors

2014. április 2. szerda 14:13

Kovács-Siklósi Lázár, a TV Paprika népszerű séf-műsorvezetője nemcsak a konyhában, hanem a mindennapokban is szeret új dolgokat kipróbálni, így örömmel mondott igent egy ejtőernyős tandem ugrásra A séf legyen veled című műsorában – amely azonban majdnem tragédiával végződött.

Lázár Chef a kulináris road movie epizódjaiban különböző szerepekben tűnik fel, így a főzést, mint életérzést, és nem csupán, mint praktikus tudományt mutatja be, ráadásul olyan érdekes helyszíneken, amelyeket eddig nem éppen a gasztronómiával hoztunk összefüggésbe.

Színházi kulisszák mögött, cirkuszban, önkéntes tűzoltóságon, off-road versenyen, sőt repülőtéren is készültek ételeket, az adott helyszínhez és szituációhoz kapcsolódó közreműködők bevonásával.

Az ominózus epizódban a sztárséf 400 méter magasan szálló repülőből vetette mélybe magát, s bár rettenetesen izgult – még élete filmje is lepergett előtte – azért igyekezett megőrizni humorát. „Nagyon izgalmas, semmihez sem hasonlítható élmény volt, igazi zuhanás! Örülök, hogy kipróbálhattam ezt is, de azért jobban érzem magam a konyhában, mint a levegőben, pláne azok után, hogy az ernyőnk nehezen nyílt ki.” – kommentálta Lázár Chef élete első ejtőernyős ugrását. Az ugrásról készült videó:

További cikkek

Együtt

Tápai és Kucsera cáfol: Nem szakítottunk!

Kínos

Kulcsár Edina az orránál fogva vezette Csutit

Ez is érdekelhet

ripost.hu

Lebénult a bal oldalára a Dózsa György úti gázoló

origo.hu

Újabb fontos levelet küldenek a bankok az ügyfeleiknek

vg.hu

Az omikron ellen is működhet az új francia oltás

kemma.hu

Autó csapódott árokba Tatabányán

nemzetisport.hu

Női kézi: a Győr visszahívta az MTK-tól fiatal jobbátlövőjét

vg.hu

Hatékonyabb lehet az omikron ellen a Szputnyik a Pfizernél

life.hu

Ápolónőből lett pornósztár a nagymellű anyuka, aki most 8 órákat forgat (18+)

mandiner.hu

Kormánypárti taxishoz szállt be Schmuck Erzsébet

origo.hu

Személyautós kényelemmel kényeztet a Ssangyong pickupja