Celeb

Jude Law büszke a hódítására

Sz. B.

2014. április 17. csütörtök 08:15

Zimány Lindára mellékszerep jut a hollywoodi filmben, kalandja miatt Jude Law-val mégis főszereplő lett. Másként emlékeznek, miként zárult a randi.

Mi is történt azon a rejtélyes éjszakán? Mint arról korábban a Bors is beszámolt, Zimány Linda és a hazánkban forgató brit színész gabalyodott egymásba a múlt héten egy belvárosi szórakozóhelyen. Még videó is készült az erősen ittas színészről, ahogyan próbálja elcsábítani és megcsókolni a jókedvűen kacarászó Zimányt.

A felvétel a dülöngélő sztár pultnál nyújtott alakítását rögzítette csak, s a legtöbben azóta is leginkább arra kíváncsiak: vajon mi történhetett, miután a pár beszállt a közösen hívott taxiba? Az utóbbi napokban több pletyka is szárnyra kapott, a Bors úgy tudja, a színész szívesen emlékszik vissza a Lindával töltött éjszakára.

Jude Law baráti körben beszélt kalandjáról Zimány Lindával. Ő komolyabb fejleményekről számolt be, a modell társaságában viszont úgy tudják: semmi komoly nem történt közöttük (Fotó: Móricz István, Reuters)
 

A brit Casanova nagy csábító hírében áll, a pesti éjszakában is gyakran megfordult itt-tartózkodása óta, sőt nem csak szórakozóhelyekre, hanem magánbulikba is ellátogatott.

Lapunk megbízható forrásból úgy értesült, hogy a könnyen barátkozó sztár egy magyar társaságban mesélt Lindához fűződő viszonyáról. A beszámoló szerint kellemes estét töltöttek egymás társaságában, ami nem ért véget a Király utcai klubban. A buli résztvevői szerint a színész büszkén taglalta, milyen jól érezték magukat együtt. A hallgatóság mindezt úgy értette, hogy a pár nem csupán a csókig jutott el azon az emlékezetessé vált estén…

Ezzel szemben Zimány baráti köre teljesen mást állít: Linda ugyan jól érezte magát a csábítóval, de elmondása szerint az együttlétig nem jutottak el. – Nem volt köztük szex – mondta el egy szemtanú, aki a bárban is látta őket.

Kétséges hát, hogy mi történt kettejük között aznap éjszaka, de az biztos: semmi sincs lejátszva. Linda ugyanis újra a világsztár közelébe kerülhet! A csinos modell szerepet kapott Jude Law filmjében, és nem is akármilyet. Linda bebizonyíthatja tehetségét a filmvásznon is, hiszen nem csak egy egyszerű statiszta-, hanem ennél sokkal többet: mellékszerepet kapott a Spy című akcióvígjátékban.

– Valóban szerződést kötött vele a produkció. Nem csak statisztaként, hanem mellékszereplőként vesz részt a forgatásokon, ami merőben több feladattal jár a tömegjelenetekben való szereplésnél – nyilatkozta a Borsnak az egyik neve elhallgatását kérő stábtag. Akitől azt is megtudtuk: Jude Law és Linda kalandja semmilyen visszhangot nem keltett a forgatócsoport körében. – Előszeretettel járja a színész az éjszakát és a különböző bulikat, valóban nagy csábító hírében jár, nem okozott különösebb meglepetést a kalandja Zimány Lindával. Ráadásul a szerződésük sem tiltja meg semmilyen kapcsolat kialakítását, főleg nem munkaidő után.


Most Statham van soron

Elkészültek kedden az első fotók Jason Stathamről is munka közben. A színész és a stáb egész nap az Andrássy úton, az Operaház melletti kávézóban forgatott. A Szállító-filmek sztárja borostásan, hosszú kabátban, hozzá illő sapkában és egy hátizsákkal a vállán. A helyszínt ugyan szigorú biztonságiak próbálták védeni, a nyílt terep miatt a kíváncsi szemek beleshettek a kulisszák mögé.

További cikkek

BOTRÁNY

Edina és új szerelme – Titokban randiztak egy wellness hotelben

Szexi

Milliókat keresek a meztelenkedéssel, és édesanyám a legnagyobb rajongóm!

Ez is érdekelhet

metropol.hu

Durva hideggel érkezik a hózápor, de van egy rosszabb hírünk is

ripost.hu

Ez az 5 tünet jelzi, hogy az omikront kaptad el

life.hu

Az intenzívre került a magyar énekesnő: "Olyan rosszul lettem, hogy elájultam a vécében"

zaol.hu

Tragédia a szomszédos Vas megyében: egy férfi a baleset helyszínén vesztette életét

origo.hu

A sünök miatt jött létre a rengeteg ember halálát okozó szuperbaktérium

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: repülő helyett busszal utaztak a norvégok

origo.hu

Ettől rettegnek az amerikai légitársaságok a koronavírus után

nemzetisport.hu

PL: sorozatban a negyedik bajnokiján maradt nyeretlen a Chelsea

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Hollandia az utolsó továbbjutó, a 15. helyen zártunk

mandiner.hu

Öt év börtönt kaphat Kanadában, aki nem fogadja el gyereke LMBTQ identitását

origo.hu

Így szerezték meg jogosítványukat apáink, nagyapáink - galéria nosztalgiázóknak