Celeb

Hugh Jackman máig imádja 13 évvel idősebb feleségét

Tamás Rita

2014. április 27. vasárnap 17:45

Hugh Jackman nem csak Hollywood egyik legnépszerűbb sztárja, hanem a családi élete is példás. Egy 13 évvel idősebb nő oldalán találta meg a boldogságot, s fütyül a fanyalgókra.

A Farkas, a Nyomorultak és az Ausztrália 45 éves főszereplőjét többször választották be a legszexisebb filmsztárok közé, épp ezért sokan nem értik, mit keres a modellalkatúnak a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető Deborra-Lee Furness mellett. Már azzal is meggyanúsították, hogy valójában meleg, és
a házasságával csak a látszatot próbálja fenntartani.

Jackmant ugyan eleinte bosszantották a támadások, de mára leperegnek róla a rosszindulatú megjegyzések. Annál is inkább, mert állítása szerint ugyanolyan boldog a felesége mellett, mint az első napon, pedig idén már a 18. házassági évfordulójukat ünneplik.

1995-ös megismerkedésükkor egyébként Furness volt az ismertebb, hiszen addigra csaknem húsz mozit forgatott Ausztráliában, a 26 éves Jackman pedig még zöldfülűnek számított. Az ünnepelt színésznő és a jóképű újonc románca azonban nem fulladt ki a Correlli című ausztrál sorozat forgatásával, sőt egy évvel később oltár elé álltak.

– Néha egyetlen találkozás is elég ahhoz, hogy ráébredjünk, ezzel az emberrel akarjuk leélni az életünket. Pontosan ezt éreztem, amikor Debbel találkoztam, ezért pár hét múlva meg is kértem a kezét. Szerencsére igent mondott – idézte föl Jackman. S ugyan sokan gondolták, hogy nemcsak otthon, hanem szakmai téren is Deborra viszi majd a prímet, az asszony egy percig sem versengett tehetséges párjával, inkább mindenben támogatta. A férfi pedig, miután 1999-ben elfogadta az X-Men egyik vezető szerepét, egyből Hollywood csillagai között találta magát.

Deborra valami olyat tud, amit a többi nő nem: boldoggá tenni a férjét

Kettejük boldogságára csupán az vetett árnyékot, hogy hiába igyekeztek, nem született gyermekük. Miután Deborra többször elvetélt, a pár az örökbefogadás mellett döntött: 2000-ben érkezett hozzájuk Oscar, öt évvel később pedig egy kislány, Ava.

– Deborra és a gyerekek a legfontosabbak számomra. A harmóniánk titka pedig az, hogy sosem unatkozunk egymás társaságában – érvelt Jackman, aki nejéhez hasonlóan egyszülős családban nőtt fel, így méginkább meg tudja becsülni a szoros családi köteléket. S hogy mi a véleménye a hűtlenségről?

– Sosem tudnám megcsalni a feleségemet, ez a leggusztustalanabb dolog, amit valaki a párja ellen elkövethet. Számomra nem létezik másik nő a Földön, csak Deb.

18 év házasság után ez ám a szerelmi vallomás!

Saját gyermekeik nem lehettek, örökbe fogadták Avát és Oscart

További cikkek

Gyász

Összeszorul a szív: gyermekei így búcsúztak Csollány Szilvesztertől

Utolsó

Ez volt Csollány Szilveszter utolsó tévés szereplése - videó

Ez is érdekelhet

life.hu

"Úgy döntöttünk, hogy megszakítjuk házastársi kapcsolatunkat" - Megdöbbentő hírt közölt a királyi család

metropol.hu

Könnyes búcsú! Így gyászolják gyermekei Csollány Szilvesztert

origo.hu

Így állt meg az élet az extrém havazás miatt Isztambulban - galéria

mandiner.hu

Kopaszra tolta haját Pottyondy Edina (videó)

kemma.hu

„Halhatatlan bajnok maradsz” - sokunk közös emlékével siratja Szilast az oroszlányi szépség

origo.hu

Nem tetszik a metaverzum a PlayStation atyjának

mindmegette.hu

Heti top 10 recept: röpködnek a mínuszok, előkerültek a melengető, kiadós receptek

vg.hu

Elhunyt Csollány Szilveszter

life.hu

Döbbenetes dolgot állít Csollány Szilveszterről és a lélegeztetett betegekről a pszichoterapeuta

vg.hu

Lefújja az utazási korlátozásokat az Európai Unió

hirtv.hu

A Telex már december 7-én bekészítette a meghalt Csollány Szilveszter cikkét

origo.hu

Salma Hayek még akkor is szexi, ha az újévi fogadalmain gondolkodik - fotó