Celeb

Tévés viszonyok, avagy szegény vagyok, szeretsz?

Ferenczi Fruzsina

Létrehozva: 2014.03.30.

Míg Walden a sorozatban attól fél, hogy kihasználják hatalmas vagyona miatt, addig sokak szerint a karakter megformálója, Ashton Kutcher a való életben éppen ezt tette Demi Moore-ral.

Ki a számító?

Ashton Kutcher és Demi Moore kapcsolata nagy port kavart Hollywoodban. Sokan arra gyanakodtak, hogy a majdnem 15 évvel fiatalabb Ashtonnak mint feltörekvő színésznek, karrierje szempontjából volt érdeke a házasság. Tény, hogy sorra kapta a felkéréseket, hollywoodi filmek ünnepelt sztárja lett, majd a Két pasi meg egy kicsi című sorozatban ő vette át Charlie Sheen helyét. Kapcsolata Demivel kezdetben forrón lángolt, maga a színésznő így nyilatkozott róla: „Amikor találkoztunk, olyan mély érzéseink ébredtek egymás iránt, ami irreális volt. Mégsem mondhatod azt valakinek, akivel először találkoztál, hogy örülök, hogy megismertelek. Szeretlek!” – árulta el. Ennek ellenére házasságuk két éve zátonyra futott, állítólag Ashton többször is megcsalta Demit, aki beadta a válókeresetet. A még mindig szexi színésznő bosszúja még sokba fájhat a szépfiúnak: azt követeli, hogy exe fizesse az ügyvédi költségeket, de ami ennél is keményebb: házastársi támogatást követel tőle, amire a gatyája is rámenne a hűtlen Kutchernek.

Titkos vagyonnal jobb csajozni?

Az Ashton Kutcher alakította főszereplő a Két pasi meg egy kicsi sorozatban, Walden Schmidt egy jóképű internetmilliomos, aki taktikusan titkolja szerelme, Kate előtt igazi személyazonosságát és vagyonát. A lány tudta nélkül támogatja őt anyagilag a karrierje építésében. Kate úgy tudja, hogy Walden barátja, Alan szponzorálja őt ambíciójában, hogy létrehozhassa rég áhított divatbemutatóját. Minderre azért van szükség, mert Walden nem akarja, hogy a lány tudja, hogy dúsgazdag. De épülhet-e egy szerelem hazugságra?

Mérgezett szerelem

A szakértő szerint gyakran előfordul, hogy az anyagi különbségek megnehezítik a párkapcsolatot.

– Egy anyagilag jól szituált, facér férfi nehezen bízik meg bárkiben is, főleg akkor, ha már volt negatív tapasztalata a nőkkel a vagyona miatt – mondta lapunknak Bede Zsuzsanna szexuálpszi­chológus. – Ilyenkor a klasszikus bizalomvesztés példája áll fenn. Fontos, hogy ezen túllendüljön a sértett fél, és meg tudja előlegezni a bizalmat, s ha ez jó emberismerettel párosul, rátalálhat a boldogságra. Ha továbbra is titkolja a vagyonát, az egy védekezési mechanizmus, ami idővel visszaüt, akárcsak minden hazugság. A mai anyagi viszonyokban viszont már nem feltétlenül a férfi a jólszituáltabb, sokszor a nő a tanultabb, a sikeresebb, és előfordul, hogy a férfi a hozományvadász. Az anyagi különbségekből fakadó kisebbségi érzések mindenképpen rontják az érzelmi összhangot, pénzzel ugyanis nem lehet boldogságot és szerelmet venni. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek