Celeb

Liptai Claudiát nem érdekli a kora

Sz. B.

Létrehozva: 2014.03.26.

Hihetetlenül jól néz ki Liptai Claudia. A TV2 műsorvezetője meg is dolgozik azért, hogy vasárnap esténként egy ország elismerő tekintetét begyűjtse. Pozitívan gondolkodik, intenzíven készül a műsorra és számon tartja ráncait is.

Hogy csinálja? Kérdezi számtalan néző a tévé előtt ülve, amikor megpillantja Liptai Claudiát vasárnap esténként A Nagy Duett színpadán. A műsorvezető valóban gyönyörű. Súlyfeleslegnek évek óta már nyoma sincs. Alakját tökéletesen hangsúlyozzák a visszafogottan elegáns ruhák. Frizurája minden műsorban más és más, az arca pedig sugárzik. A Bors arra volt kíváncsi, hogy milyen szépségpraktikákkal, titkokkal éri el ezt a csodás összhatást a negyvenéves mûsorvezető.

– Természetesen, ha van titkom, azt nem fogom elárulni. Hiszen ezért titok. Azt azonban el tudom mondani, hogy minden alkalommal, amikor olyan műsort vezetek, ami heti rendszerességgel két-három hónapig is tart, sokkal feszítettebben próbálom jó formában tartani magam.

De a mostani A Nagy Duett-széria azért is más, mert minden héten egy általam inspirált ruhában léphetek fel, így még inkább önmagam adhatom. Valószínűleg ezt a hangulatot látják rajtam a nézők is – nyilatkozta a Borsnak Claudia, akinek egyedi ruháit Tóth Bori tervezi, amik mindig jól passzolnak a műsorvezető nőiességéhez és harsányságához. Claudia azt azonban nem titkolja, hogy jókedvéért ő is megdolgozik.

– A jókedvet a magabiztosság adja. Magabiztos pedig akkor tudok lenni, ha erre törekszem. E mögött komoly, szó szerinti munka van. Hiszen a hétköznapok mindenki számára tartogatnak kisebb-nagyobb problémákat. Én tudatosan megpróbálom mindenben a jót meglátni – magyarázta.

– Aki azt mondja, hogy mindig, minden körülmények között jól van, az azt jelenti, hogy nincs hova fejlődnie, pedig az fontos dolog. Én szeretek újabb és újabb célokat kitűzni magam elé, amiket igyekszem elérni – vallotta be Claudia, aki a korát is vállalja. – Ilyen sajtó mellett nehéz volna titkolni a gyertyák számát, hiszen a nevem mögött mindig ott van az éveim száma is. Egyébként jóban vagyok önmagammal, ezek a számok igazából nem sokat jelentenek, csak azt bizonyítják, hogy me-gint egy jó év van mögöttem. A ráncaimat pedig számolom és egy bizonyos ráncszám fölött védekezem.

Tudja, mit akar

Tóth Bori tervező szereti Claudiát öltöztetni, mert remekül állnak rajta a ruhái. – Claudia szereti a szűk ruhákat, amik nagyon előnyösek is neki, mert szép a dereka, a melle és a csípője. Az ujjas ruhákat kedveli és az elöl vagy hátul kivágott darabokat, mert az hosszítja a az arcot és a nyakat.

Claudiának nagyon jól áll a feltűzött és a kiengedett haj is, hogy melyiket választja, az a dekoltázstól függ. Határozott elképzelése van mindenről, de nekünk szerencsére sikerült megtalálnunk a közös hangot, így a munka is jól megy – mondta el a Borsnak a fiatal divattervező.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek