Celeb

Linda zárdába vonul a szerelem elől?

Ferenczi Fruzsina

2014. március 22. szombat 18:45

A Barátok közt Lindája nehéz döntés előtt áll. Vajon végleg zárdába vonuljon, és férfi nélkül élje le az életét, vagy az igaz szerelmet válassza? A karaktert megformáló Munkácsy Katában fel sem merülne a kérdés, ő sosem lenne apáca.

Családi háttértől is függ

Linda, a Barátok közt szőke szépsége néhány hete komoly dilemma elé került, s azóta sem tud dönteni. Vagy zárdába vonul – ahogy azt elhatározta, amikor akkor még jó barátja, Berényi Balázs eltűnt, s ő úgy fohászkodott Istenhez, hogy ha megmenti Balázst, apáca lesz –, vagy föladva fogadalmát, az azóta megkerült fiút választja. A kérdés azért vált igazán drámaivá, mert Linda beleszeretett Balázsba.

A Lindát alakító Munkácsy Kata sosem kerülhetne ilyen helyzetbe, ami a róla készült szexi képeket látva érthető. – Nekem sosem jutott volna eszembe, hogy zárdába vonuljak. Igaz, nem vagyok olyan szinten vallásos, hogy ez megforduljon a fejemben, és lassan három éve komoly kapcsolatban élek. Lindának azonban olyan családi háttere van, ami után nem csoda, hogy ilyen irányban is gondolkodik. Édesanyja alkoholista rúdtáncos volt, édesapja pedig börtönben ült, ezért érezheti úgy, hogy megoldás lehet a vallásnak szentelt élet – magyarázta Kata, aki járt már zárdában, s ez az élménye is segített neki megformálni Lindát.

16 év nem számít

Kata három éve talált rá párjára, a Madách Színház tagjára, Serbán Attilára, aki 16 évvel idősebb nála. – Mindig is érettebben gondolkodtam a koromnál, ezt Attila is észrevette rajtam. Valójában én kezdeményeztem az ismerkedést is. Sosem voltam egy férficsábász típus, de a párom mellett tanultam meg igazán, hogy milyen egy komoly kapcsolat, hogyan lehet közös nevezőre kerülni, ha más a véleményünk. Persze ez egy természetes folyamat, ami rajtam is múlt, de azért az együtt töltött évek alatt vált belőlem igazi nő – árulta el a 21 éves szépség.

Menekülés a zárdaélet?

A Bors szakértője szerint gyakran azért döntenek a nők a zárdabeli élet mellett, mert félnek a szexualitástól. – Lehet egyfajta trauma, félelem emögött, vagy egy olyan példakép, mint például Teréz anya, akit szívesen követnének. Ha megfelelő önismeret társul az elzárkózáshoz, akkor nincs ezzel semmi gond, ellenkező esetben viszont inkább bujkálásról van szó – mondta lapunknak Bede Zsuzsanna szexuálpszichológus.

Fotó: Gelner Lóránd

További cikkek

Anyaszült

Mindenét megmutatta a szupermodell húga, elölről-hátulról

Vége

Már a nevét is megváltoztatta Kulcsár Edina

Ez is érdekelhet

bama.hu

Torlódás várható - baleset történt kedd reggel Szentlászlón

888.hu

Orbán hatalmáról álmodoznak baloldali provokátorok

travelo.hu

Kipróbáltuk: Az Illúziók Múzeumában jártunk - Felkavaró élmény volt

szon.hu

Nagy bejelentést tett a polgármester: Nyíregyháza hamarosan történelmet írhat!

origo.hu

Megint eltűnhet egy népszerű, emblematikus állat

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Magunknak és sok mindenki másnak is csalódást okoztunk – Marguc

origo.hu

Új fővárost szavaztak meg egy 273 milliós országnak

borsonline.hu

Borzasztó felfedezés: így fog elpusztulni a Föld

vg.hu

Leölik a hörcsögöket Hongkongban

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 18.: fontos kérdéseknek a végére teszünk pontot, lelkileg megújulunk

origo.hu

Szédületes Toyota Yaris mutatkozott be, nincs ma ennél eszelősebb kisautó