Celeb

Kylie Minogue : elfogadtam, hogy nem lehetek anya

Bors

2014. március 16. vasárnap 18:45

Katasztrofálisan kezdődött az év az ausztrál énekesnő számára. Tíz évvel fiatalabb pasiját kidobta, menedzserét szintén, s végre be kellett látnia: valószínűleg sosem lesz anya.

Tavaly októberben öt év boldogság után szakított spanyol származású, a nálánál tíz évvel fiatalabb modell barátjával, Andrés Velencosóval Kylie Minogue. Nem sokkal később az őt szintén hosszú évek óta menedzselő csapattal is megszakadt a munkakapcsolata, s elvesztette asszisztensét is, aki több volt, mint egyszerűen a jobbkeze.

Nem csoda, hogy ezeknek a megpróbáltatásoknak a sora padlóra küldte az ausztrál származású énekesnőt, aki a Daily Mailnek adott exkluzív interjút. Ebben többek között szóba került az is, hogy még a szilvesztert is egyedül, az otthonában töltötte, mert nem volt ereje sem felkelni.

- Tavaly az egész életem megváltozott. Huszonöt év után cseréltem menedzsmentet, s még a korábbi ausztrál csapathoz képest az új Los Angeles-i tempót is meg kell szoknom. Az asszisztensem tizenkét éve volt velem, de visszaköltözött Ausztráliába, ő is itt hagyott. Aztán jött a szakítás. Ahhoz, hogy vége lett a kapcsolatnak, ez a sok minden is hozzájárult – árulta el Kylie, aki nemrég új lemezt adott ki, és zsűritagként is debütált a The Voice brit kiadásában.

Talán ez is segíthetett neki, hogy a szilveszteri depresszióközeli állapotból újra felálljon. – Amikor 2005-ben, a turném kellős közepén rákot diagnosztizáltak nálam, azt hittem, hogy ott a világ vége. A gyógyulással az egész életem megváltozott, egy új esélyt kaptam.

– A mostani állapot azonban egészen másfajta új esély, és egy újfajta élet lehetősége – most kezdődik az életem második fele – ecsetelte Kylie, aki kitért arra is, fiatalabbnak érzi magát, mint tíz évvel ezelőtt, ez a testi fittség azonban mit sem jelent számára ahhoz képest, hogy valószínűleg sosem lehet majd anya. Az énekesnő egyébként ezt a gondolatot a tavaly év végi sorsfordító változásokig még magának sem merte bevallani, mára azonban elfogadta, hogy a rák és annak kezelése miatt nem lehet gyermeke. 

További cikkek

Vége

Harry herceg elvesztheti az utolsó kapcsot is, ami a brit királyi családhoz köti

Párkapcsolat

Megtörte a csendet Kulcsár Edina új párja: Engem senki nem hallgatott még meg!

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

Vitézy Dávid helyretette Karácsonyt villamosügyben

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 21.: Meglepő fordulatokat jeleznek a bolygók pénteken

origo.hu

Fontos hír érkezett a horvátországi autópályákról, ez érintheti a magyar pénztárcákat

hirtv.hu

Kamionbaleset miatt torlódik a forgalom az M0-son Pestszentimrénél

szon.hu

Tragédia: Elhunyt a nagykállói alapítvány elnöke

origo.hu

Nagy a baj a NASA szerint: bármikor becsapódhat egy aszteroida a Földbe

nemzetisport.hu

Női kézi NB I: a FTC játék nélkül megkapta a Szombathely elleni meccs pontjait

vg.hu

Visszavonulót fújt a forint

vg.hu

Hatékonyabb lehet az omikron ellen a Szputnyik a Pfizernél

origo.hu

Leállt egy baba légzése a kocsiban, az anyja berohant vele a tűzoltókhoz, és megtörtént a csoda

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a koronavírusos francia játékos kiszökött a szegedi karanténból – sajtóhír

origo.hu

Fontos határidő jár le ma a gyermeket nevelők adó-visszatérítésénél