Celeb

Kínos fotók: huszonéves sráccal csalja a férjét Kate Moss?

Bors

Létrehozva: 2014.03.18.

Egy brit milliárdos születésnapi vakációjára kapott meghívást Kate Moss. Alaposan ki is élvezte a karib-tengeri luxusjachtos hajókázást, amelyen a férje nem volt ott.

A fotók tanúsága szerint a szupermodell fantasztikusan érezte magát a divatbizniszben utazó Sir Philip Green többemeletes luxujachtján. A dúsgazdag brit mágnás fényes társaságot trombitált össze egy kis egzotikus hajókázásra, hogy megünnepelje a születésnapját, és Kate Moss is a meghívottak között volt.

A modellt nem kísérte el a férje, Jamie Hince, de a bikiniben parádézó, negyvenéves szépség a jelek szerint így sem unatkozott. 

Hamar talált magának társaságot: a Daily Mail honlapján közölt fotók arról árulkodnak, hogy igencsak összemelegedett vendéglátója nála közel húsz évvel fiatalabb fiával, a 21 éves Brandon Greennel, akit nagy átéléssel ölelgetett és a vállát csókolgatta. Kattintson ide, ha kíváncsi a pikáns fotókra.

Moss talán nem számított rá, hogy a paparazzók itt is a nyomában lesznek, mindenesetre lenne rá egy fogadásunk, hogy a férj nem fog felhőtlenül örülni a nejéről készült fotóknak.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek