Celeb

Bereczkiék letiltatták Nacsáék paródiáját

Bors

2014. február 26. szerda 07:15

Érti a tréfát, de nem szereti Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán. Legalábbis cseppet sem örültek, hogy a Bagi– Nacsa duó paródiát készített róluk. Olyannyira nem, hogy letiltatták a számot.

Alighanem jól sikerült Bagi Iván és Nacsa Olivér paródiája a Szinetár Dóra–Bereczki Zoltán színész házaspárról a Szálka című show felvételén. Máskülönben aligha vette volna szívére a két kifigurázott. Igaz, erről a nézők sosem fognak meggyőződni. 

– Szinetáréknak annyira nem tetszett az előadás, hogy azt sem akarták, hogy adásba kerüljön. A televízió nem vállalta a konfliktust a színészekkel, így a produkció ment a süllyesztőbe – nyilatkozta lapunknak egy neve elhallgatását kérő informátor.

A Bors megkereste Szinetárék menedzserét, Ferenczi Orsolyát, aki megerősítette forrásunk történetét. – Valóban született egy ilyen produkció, és tény, Zoli és Dóra véleménye nem egyezett meg Iván és Olivér elképzeléseivel, így a műsor nem kerül adásba. Egyik félben sincs harag vagy sértődöttség, a nézeteltérés ellenére megmaradt köztük a jó viszony – szögezte le a menedzser.

Azt sajnos nem tudni, milyen jelenetek verték ki a biztosítékot Bereczkiéknél, mert Nacsa Olivér nem kívánt nyilatkozni az ügy részleteiről, és a köztévé szóvivője is csak rövid tájékoztatással szolgált. – Valóban behívták ôket egy személyes beszélgetésre, látták a róluk szóló paródiát, és kérésüket, hogy nem szeretnék adásban látni, méltányoltuk. Ez a döntés azonban nem zavarja meg a munkát, mert több hétre előre dolgozunk – mondta Lencsó Rita. 

Csak nagyon indokolt esetben perelhetnek

Hyross Virág ügyvédnő szerint Szinetárék nem tilthatnák le a műsort, de utólag perelhetnek, ha sértőnek találják a paródiát. – Hazánkban szabad véleménynyilvánítás van, ami a kritikára és a paródiára egy­aránt érvényes. Amennyiben közszereplőről van szó, a kritika erősségének határa is szélesebb, ám ha valami indokolatlanul sértő és megalázó, akkor az alanynak joga van perre vinni a paródiát készítő stábot, de kizárólag erősen indokolt esetben. Letiltani senkinek nincs joga egy műsort, kizárólag csak akkor, ha a bíró úgy ítéli meg – mondta a szakember.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

20 éve kezdett a legismertebb magyar pornós, Michelle Wild - mutatjuk a meztelen képeit

origo.hu

Megrázó képeken az oslói terrortámadás

borsonline.hu

Hatalmas botrány, a királyi család kiutálta Meghant

ripost.hu

Váratlanul elnyelte a víz Stana Alexandrát

origo.hu

Emlékszel még rá? Ilyen vadítóan dögös volt Michelle Wild

mindmegette.hu

Íme egy kánikula menüsor hétvégére, ha ötlet nélkül maradtál a tikkasztó melegben

life.hu

Gyógyszerkészítmény az emésztési zavarok ellen (x)

borsonline.hu

Rengetegen lettek ma milliomosok: Mutatjuk a lottószámokat

borsonline.hu

Igazi vérfürdő volt – Újabb tragédia történt egy strandon

borsonline.hu

Riasztást adtak ki: Kegyetlen, ami az ország felé közelít

További cikkek

Figyelmeztetés

Vérfagyasztó üzenetet kaptak Tóth Gabiék: Nem hagyhatják el a lakást

Vlog

Zokogva jelentkezett be Berki Mazsi: Hatalmas bejelentést tett – videó