Celeb

Varga Iza férjét kölcsön kérik

F. F.

Létrehozva: 2014.01.30.

Parádés bálra készülődnek hazánk hírességei. Varga Izabella, Erdélyi Mónika és Rubint Réka már megtalálta a legszebb ruhadarabot. A Borsnak arról is meséltek, hogy mennyire szeretnek bulizni.

Hatalmas izgalom előzi meg az idei báli időszakot, amelynek egyik legkiemeltebb eseménye a 2014-es Story-gála lesz. A hírességek ilyenkor gondosan titkolják, milyen ruhát is viselnek majd, így van ezzel a Barátok közt Nórája is. Varga Izabella azóta vesz részt az eseményen, hogy a sorozatban szerepel, egyszer pedig elnyerte a legjobb színésznőnek járó díjat is.

– Mi a Barátok közt stábjával nagyon jókat tudunk együtt bulizni, és külön örülünk az olyan alkalmaknak, amikor együtt szórakozhatunk, hiszen év közben erre ritkán jut idő – mondta lapunknak a sorozat Balogh Nórája, aki már gyakorlott bálozó.

– Minden alkalommal a férjem, Lendvai Zoltán kísért el. Ő remek táncos, ezért nemcsak velem szokott táncolni, hanem gyakran kölcsön kérik más hölgyek – mosolygott a színésznő, aki majdhogynem az utolsó pillanatban döntötte el, milyen ruhát fog viselni. Abban azonban biztos volt, hogy kinek a kreációja mellett teszi le a voksát.

– Tóth Zsuzsa divattervező stílusa nagyon közel áll hozzám, mivel nem szeretem a hivalkodó színű és alakú ruhákat, a letisztult darabok fognak meg. Amit a gálán viselek majd, az egy art deco stílusú estélyi ruha. Számomra fontos, hogy mindig legyen valami a ruhában, amitől extrémmé válik, ez idén a táskám lesz, amit úgy kell viselni, hogy belebújtatom a kezem – áradozott Iza, aki ugyan a választott ruhát nem mutatta meg lapunknak, de egy hasonló stílusú, fekete tüllös költeménybe azért belebújt.

Mónika nem partiarc

Erdélyi Mónikát is elkísérte lapunk a ruhapróbára, ahol egy gyönyörű fekete-fehér ruhát vett fel. Mónika szívesen készülődik a gálára, ahol már kétszer kapott díjat.

– Idén Halász Éva ruháját fogom viselni. Nagyon kedvelem az attraktív, illetve az egyszínű ruhákat, amikhez színes kiegészítőt választok – árulta el az egykori műsorvezető, aki saját bevallása szerint nem egy kimondott bulizós alkat, így a gálán sem fogja hajnalig ropni.

Réka rajongói véleményét kérte

Benes Anita egyik estélyijét választotta Rubint Réka. A háromgyermekes anyuka szerint a tervező ruhái érzékiek és elegánsak, ezért számára egyszerűen tökéletesek. A fitneszlady rajongóival is megosztotta, hogyan fest az egyik lehetséges darabban. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek