Celeb

Összehozták Berkit és Szalontai Szilvit

Tukacs Tekla

Létrehozva: 2014.01.17.

Hiába tagadja Berki Krisztián, szinte tapintható a kémia közte és Szalontai Szilvi között. A magukat csupán barátoknak tartó párost a TV2 főzőműsorában kollégáik is összeboronálták.

Berki Krisztián és Szalontai Szilvi közt izzik a levegő – állapították meg vacsorapartnereik a Hal a tortán című műsorban. Voksán Virág és Gáspár Laci is megjegyezte: teljesen úgy viselkednek mintha egykor egy párt alkottak volna, vagy legalábbis intim viszony lett volna köztük.

A szőkeség és a testépítő apuka azonban minden feltételezést elutasít, annak ellenére, hogy néhány hete Krisztián párja, Pamela féltékenységi jelenetet rendezett a műsorban Szilvi váratlan SMS-e miatt.

– Szilvivel évek óta barátok vagyunk, nagyon közel állunk egymáshoz, de megértem, hogy akik nem ismernek bennünket, félreérthetik a viselkedésünket. Alapvetően nem hiszek a férfi-női barátságban, de a vele való kapcsolat valahogy működik. Ő igazi fiús csaj, aki tud úgy inni és enni is, mint egy férfi, szóval tökéletesen megtalálom vele a közös hangot – magyarázta a macsó, aki tisztában van azzal, hogy sokak számára félreérthető ez a fajta barátság.

– Mivel Szilvi három évig külföldön élt, máig nehezen tud napirendre térni afelett, hogy megkomolyodtam és apuka lettem. Mióta hazajött, sok a közös programunk, és remélem, ezt Pamela is megérti, hiszen már megnyugtattam, és biztosítottam arról, hogy nincs köztünk több szimpla barátságnál – szögezte le Berki, aki péntek este is félreérthető szi­tuá­cióba keveredik a szőkeséggel a SuperTV2 képernyőjén.

Pamela lesz az igazi?

Berki Krisztián igazi alfahím, aki csak úgy habzsolta az életet – mostanáig. Hisz ki ne emlékezne a csapongó Berki Krisztián viharos nőügyeire? Miután felbontotta eljegyzésüket Oszter Alexandrával, Kapócs Zsóka ujjára húzta fel a gyűrűt. Őt követte Sónyák Szilvia explaymate, akit szintén eljegyzett, majd Regős Lili fitneszmodell lépett az életébe, ezt követően pedig Szabó Zsófi.

Mára Krisztián nyilatkozataiból kitűnik: gyermeke születése alaposan megváltoztatta, és Pamela mellett megtalálta a stabilitást.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek