Celeb

Önmagába szerelmes Varga Viktor?

Tukacs Tekla

Létrehozva: 2014.01.09.

Varga Viktor és Cinthya Diktator már negyedik közös életüket töltik együtt – árulta el a Borsnak az énekes. Hogy ebből mi az igazság, azt nehéz lenne ellenőrizni, egy biztos: az arcelemző szerint is egymásnak teremtette őket a sors.

A hasonló arcvonások hosszan tartó, stabil párkapcsolatot garantálnak – vallják az arcelemző szakértők.

Varga Viktor és Cin­thya Dictator, Gönczi Gábor és Tatár Csilla, Pély Barna és Galambos Dorina – szerelmespárok, akiknek külső genetikai jegyei kísértetiesen megegyeznek, első ránézésre akár testvéreknek is tünhetnek. Cin­thyának pont ugyanolyan hosszúkás, csontos az arca, mint párjának, Viktornak, Galambos Dorina és férje, Pély Barna vonásai között is megdöbbentő a hasonlóság, akárcsak Tatár Csilla és Gönczi Gábor között.

Szakértők szerint nem véletlen, hogy a fent említett párok egymásra találtak: a hasonló személyiségjegyek egyes esetekben vonzzák egymást. – Személyiségünk az arcunkra van írva. Az, hogy két ember mennyire illik össze, azt az arcvonásaik is nagymértékben meghatározzák. Léteik egy ősi kínai módszer, mely alapján öt elemre bontjuk az arcot és ez alapján elemezzük ki a páros személyiségjegyeit, és azt, hogy mennyire illenek össze. Természetesen azt nem tudjuk megjósolni, hogy mennyi ideig tart majd a kapcsolat, de sok tulajdonságra rá tudunk világítani – magyarázta a Borsnak Solti Zsuzsanna arc­elemző.

Még nyilvánvalóbb lett a hasonlóság, amikor Viktor Amy Winehouse-nak öltözött. Cinthya egyébként a brit énekesnő (balra) hivatalos hasonmása volt (Fotó: TV2)

Azt kérdeztük Varga Viktortól, hogy számukra mennyire tűnt fel a hasonlóság. – Nagyon. Amikor összejöttünk, eleinte többen azt feltételezték, hogy testvérek vagyunk, sőt gyerekkori fotóinkon még a fogunk közti szünet is egyforma. Aztán, amikor a Sztárban sztárban Amy Winehouse-zá változtattak át, akkor én is nagyon megdöbbentem. A tükörből Cinthy mosolygott vissza rám – ne­vetett Viktor, aki annak ellenére, hogy szkeptikus az ezoterikus dolgok iránt, éppen a köztük lévő nagy hasonlóság miatt egy számmisztikus véleményét is kikérte.

– Nemrég egy szakember a számokból megállapította, hogy mi már a negyedik életünket töltjük együtt Cinthyával. Voltam már az édesapja és a testvére is, és néha így is érzem – árulta el a TV2 Édes éle-tének szereplője. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek