Celeb

Még fiatalabb pasit újított Demi Moore - fotókkal

Bors

Létrehozva: 2014.01.03.

Új év, új esélyek. Demi nem csak azzal kezdte az esztendôt, hogy kibékült lányával, hanem egy fiút is beújított magának. A Sean nevű zenész legalább egy húszassal fiatalabb a színésznőnél!

Demi Moore munka helyett pihenéssel kezdte a 2014-es évet, ugyanis lányával, Rumer Willisszel, valamint a lány párjával közösen Mexikóban töltik év eleji szabadságukat. A nyaraló trióhoz azonban ezúttal egy titokzatos férfi is csatlakozott, aki a képek tanúsága szerint nagyon közel került az 51 éves színésznőhöz.

A kora ellenére még mindig bámulatosan festő Moore új választottjáról egyelőre csak annyit tudni, hogy Seannak hívják, a zeneiparban dolgozik és az biztos, hogy maximum 6-8 évvel idősebb a sztár 25 éves lányánál. Ennek ellenére a páros boldogan ölelgette és csókolgatta egymást, láthatóan remekül szórakoztak a másik társaságában, és egyáltalán nem menekültek a lesifotósok kamerái elől. A fiú büszke is lehet új barátnőjére, hiszen a színésznő több tíz évet letagadhatna korából.

A G. I. Jane sztárja kétéves hercehurca után hivatalosan a múlt év végén vált el volt férjétől, Ashton Kutchertől, és úgy fest, ezúttal még az exénél is fiatalabb férfit választott. Moore egyébként az elmúlt évben rengeteget veszekedett Bruce Willistől született lányával, aki többek között azt rótta fel anyjának, hogy túl sokat bulizik, és viselkedésével szégyent hoz a családra. Az új esztendőben azonban, úgy látszik, mindkét fél nyitott a másik felé, és a korábban haragos lány még arra is hajlandó volt, hogy elfogadja anyja új párját.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek