Celeb

Leszbikus hevületben verte szét a kezét Teo

Létrehozva: 2014.01.24.

Dührohamot kapott a villa biszex játékosa, ököllel esett a fürdőszoba ablakának. A féktelen őrjöngést – aminek következtében eltört a kisujja – Alexa kiesése váltotta ki. Kiderült, szerelmes volt a lányba.

Míg az RTL Klub stúdiójába lassan szivárogtak az élő adásra érkező nézők, a VV-villa kupolája alatt lakók szomorúan pakolták cuccaikat fémbőröndjeikbe. Szerda este nyolc óra körül még senki sem tudta, kinek kell aznap este elhagynia a villát. A feszültség tapintható volt, a játékosok szótlanul várták Istenes Bence bejelentkezését.

A műsorvezető egy órával a műsor kezdése előtt lépett kapcsolatba a villalakókkal, és elmondta nekik, hogy Alexa kapta a legkevesebb voksot a népszerűségi szavazáson, neki kell kiköltöznie. Voltak, akik megkönnyebbült mosollyal konstatálták a hírt, mások elszomorodtak, egyikük, Teo pedig szó szerint összeomlott a bejelentést követően.

A valóságshow történetében még sosem fordult elő olyan, hogy az egyik játékos puszta kézzel kezdje lebontani a luxusbörtön falait. A csalódott Teo viszont olyan dührohamot kapott Alexa kiköltözésének hírére, hogy berohant a fürdőszobába, és ököllel verni kezdte az ablakot.

A kameramanok attól féltek, hogy betörik az üveg. Recsegett-ropogott a fal, az ütések hatására még egy takaróléc is leszakadt róla. A lány akkor sem állt le, amikor már dőlt a vér a kezéből, kisujja pedig furcsán fityegett.

A sérült lányt a villaorvos elsősegélyben részesítette, kezét bejegelte, de már ő is úgy vélte, hogy Teo ujja és talán a keze is eltört. Aggályai később igazolódtak: miután a lányt kórházba vitték, ott megállapították a törést, és a sérült végtagot begipszelték.

Teo rohamának tanúja volt a tizenegy nap után kiköltöző Alexa is, aki próbálta ugyan csitítani, de sehogy sem tudta megakadályozni, hogy kárt tegyen magában.

A kiborulás sokakat meglepett a villában, de egyedül a kiköltöző lány tudta az okát. A biszexuális Teo beleszeretett Alexába. Mint lapunk megtudta, a fekete démon nem remélhet viszonzást.

– Láttam, hogy szeret, és egy idő után azt is, hogy talán másképp, mint egy barátot – meséli a frissen kiesett játékos. – Voltak kétértelmű megjegyzései és a barátságosnál intimebb érintései is. Éreztem, hogy kezd nagyon megszeretni, de igyekeztem úgy viselkedni, hogy tisztában legyen vele: nem lehet köztünk több barátságnál mondja Alexa, majd hozzáteszi:

– Amikor Teo is kijön a villából, mindenképpen szeretnék találkozni és átbeszélni vele a dolgokat. Már most hiányzik a kis bolond – fejezte be nyilatkozatát a lány.

Teo érzelmi vihara az este folyamán lassan csitult, a két új beköltözővel, Zsófival és Krisztiánnal szinte nem is találkozott. Dühe pedig egy idő után Iza ellen fordult, mert a lány megszólta a viselkedéséért.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek