Celeb

Cinthya Dictator reményt ad a rákos betegeknek

Tukacs Tekla

2014. január 28. kedd 08:45

Kicsoda valójában Gombos Cinthya? Varga Viktor barátnője az RTL Klub képernyőjén tűnt fel, de az utóbbi időben a TV2 műsorában követhetjük küzdelmét a rákkal. Új képein Jeanne d’Arc-ot alakítja.

Gombos Cinthya, ismertebb nevén Cinthya Dictator a súlyos betegségét irigylésre méltó optimizmussal kezelő lányként vált celebbé. Nem mellesleg ő Varga Viktor barátnője.

Ám kevesen tudják, hogy a fótóművésznek tanuló, am-biciózus diáklány már korábban is szerepelt a képernyőn: 2010-ben a konkurens tévécsatorna színeiben, rózsaszín hajjal reklámozta az X-Faktort, majd Győzike lányának legjobb barátnőjeként bukkant fel. A lázadó tini karakterét alakító lány még véres képeket is készített Gáspár Evelinről.

– Evelinnel a reklámfilm forgatásán ismerkedtünk össze, és kiderült: sok közös vonásunk van. Mindketten kirekesztettnek éreztük magunkat, és önértékelési problémákkal küzdöttünk. Barátok lettünk, így kerültem a Győzike show-ba, és készíthettem fotókat Evelinről. Ám egy félreértés miatt összevesztünk, ezért évekig nem beszéltünk. Tavaly elszívtuk ugyan a békepipát, de már nem vagyunk barátnők – mesélte Cinthya, akit a sors ismét egy műsorba sodort a Gáspár lánnyal.

De ki is ez a fiatal nő, aki szembeszállt a rákkal, és mosolyogva mutatja meg életét az országnak? A magyarázat talán Cinthya legutóbb készült képében rejlik. Jeanne d’Arcnak öltözve fotózta magát, és a következő idézet társaságában tette közzé a neten: – Az egyszerű emberek vigasztalására jöttem.

– Jeanne d’Arc, azaz Szent Johanna számomra egy női Krisztus, ezért is választottam őt ehhez a fotózáshoz, amely a műtétem után, de még a sugárkezelés előtt készült. Célom, hogy megmutassam, le lehet győzni a rákot, és nem véletlenül jött ez a betegség most az életembe – sóhajtott Cinthya, akinek meggyőződése: a sors azért hozta számára az Édes életben való szereplést, hogy felhívja az emberek figyelmét a megelőzésre, és ha kell, küzdelemre biztassa őket – tette hozzá Cinthya.

További cikkek

Gyász

Romlik az állapota, gyászol Sas József özvegye

Tűz

Horváth Gréta felgyújtotta Meggyes Dávid ruháit

Ez is érdekelhet

borsonline.hu

Komor figyelmeztetést adott ki a NASA: veszély fenyegeti a Földet

ripost.hu

Azt hitték, a Dunában van Zoltán holtteste, de aztán megcsörrent a telefon...

origo.hu

Ezeknek az országoknak már idén nemzeti digitális pénzük lehet

bama.hu

Péterffy: a környéken lakók fogyasztanak alkoholt közterületen

origo.hu

Készül a következő Samsung okoshangszóró

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a montenegrói szélső az északmacedón szurkolókra köpött – videó

vg.hu

Bejelentést tett Hosszú Katinka

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: győzött Izland – így juthatnak tovább a mieink

borsonline.hu

Most kaptuk: Megöltek egy embert a 16. kerületi Centenáriumi lakótelepen

hirtv.hu

Elmeorvos vizsgálja a kisfiát halálra késelő magyar pornósztárt

origo.hu

Szégyentelenül lemásolták a BMW-t, mégis híres lett ez a szovjet motor