Celeb

Csordás Ákosnak utazással kedveskedik szerelme

Ferenczi Fruzsina

Létrehozva: 2013.12.10.

Egyik szeme nevet, a másik sír Csordás Ákosnak. Előbbire azért van oka a 21 éves békési énekesnek, mert végre több időt tölthet szerelmével, Katával. Erre viszont azért nyílt módja Ákosnak, mert ő esett ki vasárnap az X-Faktorból.

Bár Csordás Ákos sorsát az X-Faktorban megpecsételték a nézői szavazatok, és kiesett vasárnap este a műsorból, az énekes még sincs elkeseredve. Hiszen ott állnak mellette szerettei: családja és barátnője is, akivel végre sülve-főve együtt lehet.

– Nagyon büszke vagyok Ákosra, mert úgy jutott a negyedik helyig, hogy sosem járt korábban énektanárhoz és sosem képezte a hangját – érzékenyült el Ákos párja, Kata, aki azt is elárulta: nem volt könnyű nélkülöznie szerelmét.

– Hatalmas türelmet igényelt mindkettőnktől ez a verseny, folyamatosan dolgoznunk kellett azért, hogy fent tartsuk a kapcsolatot. Mindennap beszéltünk telefonon, hetente egyszer pedig feltétlenül találkoztunk – árulta el a Budapesten tanuló diáklány, aki öt éve alkot egy párt az X-Faktor énekesével.

– Örülök is, meg nem is, hogy visszakaptam őt, hiszen hatalmas álma volt szerepelni a műsorban és nagyon szeretett volna ott lenni a döntőben is. Más szempontból talán jobb, hogy így alakult, hiszen ha másodikként esik ki, azt még nagyobb veszteségként élte volna meg és még nagyobb csalódás lett volna a számára. Így végre hazamehet pihenni. Szerintem az lesz az első, hogy kialussza magát és utána majd szeretnénk elutazni pár napra együtt.

Ákosnak rögtön felcsillant a szeme a romantikus program hallatán.

– Tényleg jó lenne együtt elutazni, mert sokáig voltunk külön, de az első, amire most vágyom, egy kiadós alvás – bólintott rá Ákos. Ferenczi Fruzsina 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek