Celeb

Szextitkok: Toncsival csalta a nejét Delhusa Gjon

GYLF, A. T.

2013. november 12. kedd 07:25

Bálint Antónia elfelejtette értesíteni exszeretőit, hogy ország-világ előtt kiteregeti a szennyest. Könyvében a családos Delhusa Gjonhoz fűződő viszonyáról is lerántja a leplet.

Delhusa Gjont sem kíméli Bálint Antónia. Az egykori szépségkirálynő vaskos kötetben írta meg hálószobatitkait, amelyben vall eddig gondosan titokban tartott viszonyairól is.

Információink szerint beszámol egy igencsak érdekes kapcsolatról, amely az akkoriban roppant népszerű és nem utolsósorban nős Delhusa Gjonhoz fűzte. Antónia a liezon idején épp mosolyszünetet tartott hivatalos kedvesével, Bogdán Csabával, így lelkiismeret-furdalás nélkül vetette magát az énekes karjaiba.

– Toncsi a Hős utcai büfében dolgozott, és nagyon tetszett neki Delhusa. Gjoni be is járt hozzá, csapta a szelet. Amikor ezt Csabi megtudta, azonnal akcióba lépett, hogy visszaszerezze a lányt – tudta meg a Bors. – Mivel kiderült, hogy Delhusának „főállásban” felesége és gyermeke van, Toncsit pedig csak „mellékállásban” tartotta, kibékült Csabával.

– Nem tudtam a könyvről, és annak tartalmáról sem. Szomorú, hogy Toncsi erre adta a fejét, mégsem csodálkozom. Valamiből élni kell… – kommentálta a kellemetlen hírt Delhusa, aki nem erősítette meg, de nem is cáfolta információinkat. Diszkréten azonban utalt arra, hogy Toncsi élvezte az édes életet a nyolcvanas évek végén, kilencvenes évek elején, így rajta kívül még számos exet érhet meglepetés a közeljövőben.

A jelek szerint ugyanis Antónia elfelejtette értesíteni volt kedveseit az életrajzi kötetről, így sok, a múltat lezáró és továbblépő férfi olvashat majd nyomtatásban szerelmi életéről.

Természetesen megkerestük a könyv szerzőjét, Bálint Antóniát is, hogy a Gjonihoz fűződő szeretői státusáról faggassuk, de ő minden könyvvel kapcsolatos kérdésünket visszautasította.

További cikkek

Szexi

Öt éven keresztül a hazát védte, most pornófilmekben fegyverezi le a férfiakat

Veszteség

Koltai Lajos: Őrzöm a feleségem fotóját

Ez is érdekelhet

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 28.: az Ikrek az igazat látja, a Szűz új felismerésekre bukkan

ripost.hu

Ez kínos: G.w.M nemrég a családjával volt ott, ahol most Edinával romantikázott - Fotó

life.hu

Így reagált Szilágyi Liliána menedzsere Gerda döbbenetes vádjaira

hirtv.hu

Vezércikk: Májusig nem lesz újabb jogállamisági „forduló”

szon.hu

Törölközőben mutatta meg magát az Exatlon riportere, Nagy Réka

mindmegette.hu

A mennyei méhpempő: 8 áldásos hatása az egészségedre

origo.hu

Az arany éve volt a tavalyi Kínában

borsonline.hu

Döbbenetes állítás: Hosszú Katinka Szilágyi Liliána miatt hagyta el Shane Tusupot?

nemzetisport.hu

Videó: a svéd kézisek odébb tették a rossz helyen parkoló autót Budapesten

borsonline.hu

Most adták ki a meteorológusok: borzalmas, ami az ország felé tart

origo.hu

Puszta kézzel tettek odébb egy autót a svéd kézisek Budapesten - videó