Celeb

Szextitkok: Toncsival csalta a nejét Delhusa Gjon

GYLF, A. T.

Létrehozva: 2013.11.12.

Bálint Antónia elfelejtette értesíteni exszeretőit, hogy ország-világ előtt kiteregeti a szennyest. Könyvében a családos Delhusa Gjonhoz fűződő viszonyáról is lerántja a leplet.

Delhusa Gjont sem kíméli Bálint Antónia. Az egykori szépségkirálynő vaskos kötetben írta meg hálószobatitkait, amelyben vall eddig gondosan titokban tartott viszonyairól is.

Információink szerint beszámol egy igencsak érdekes kapcsolatról, amely az akkoriban roppant népszerű és nem utolsósorban nős Delhusa Gjonhoz fűzte. Antónia a liezon idején épp mosolyszünetet tartott hivatalos kedvesével, Bogdán Csabával, így lelkiismeret-furdalás nélkül vetette magát az énekes karjaiba.

– Toncsi a Hős utcai büfében dolgozott, és nagyon tetszett neki Delhusa. Gjoni be is járt hozzá, csapta a szelet. Amikor ezt Csabi megtudta, azonnal akcióba lépett, hogy visszaszerezze a lányt – tudta meg a Bors. – Mivel kiderült, hogy Delhusának „főállásban” felesége és gyermeke van, Toncsit pedig csak „mellékállásban” tartotta, kibékült Csabával.

– Nem tudtam a könyvről, és annak tartalmáról sem. Szomorú, hogy Toncsi erre adta a fejét, mégsem csodálkozom. Valamiből élni kell… – kommentálta a kellemetlen hírt Delhusa, aki nem erősítette meg, de nem is cáfolta információinkat. Diszkréten azonban utalt arra, hogy Toncsi élvezte az édes életet a nyolcvanas évek végén, kilencvenes évek elején, így rajta kívül még számos exet érhet meglepetés a közeljövőben.

A jelek szerint ugyanis Antónia elfelejtette értesíteni volt kedveseit az életrajzi kötetről, így sok, a múltat lezáró és továbblépő férfi olvashat majd nyomtatásban szerelmi életéről.

Természetesen megkerestük a könyv szerzőjét, Bálint Antóniát is, hogy a Gjonihoz fűződő szeretői státusáról faggassuk, de ő minden könyvvel kapcsolatos kérdésünket visszautasította.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek