Celeb

Stohlra mérgesek voltak lányai a baleset után

Létrehozva: 2013.11.05.

Legidősebb lánya, Luca olvasott legkeményebben Stohl András fejére, miután ittasan, másodszor is balesetet okozott. A színész úgy érzi, családját még inkább összekovácsolta a baj.

Stohl Andrásnak a színészvilág és a családja is megbocsátott, immár másodszor. Sokan hisznek benne és remélik, nem baltázza el újból. Legfőképpen két nagyobb lánya, a húszéves Luca és tizenhét esztendôs Rebeka szeretné, ha apjuk nem okozna újra csalódást. A színész több mint három évvel a baleset után, lányaival együtt adott interjút.

– Nagyon-nagyon mérges voltam és vagyok rá – vallotta meg érzéseit az idősebb lány. – Főleg Luca olvasott be neki a baleset után – erősítette meg Rebeka Tillának, a SuperTV2-n futó Propaganda ma esti adásában.

Néhány perc késéssel Stohl András is megérkezett lányai mellé, éppen a Danton halála próbájáról érkezett. – Akkor nem bántottak, pontosan tudták, hogy elég nagy a baj. De Luca azt mondta, ha még egyszer hibázok, többet nem jön be hozzám a börtönbe – idézte fel a történteket a színész, aki egy nagy gyereknek tartja magát. Addig feszegeti a határokat, amíg pofont nem kap. – Most már az élet jó nagy pofonokat adott nekem – állapította meg.

Stohl a Borsnak elmondta, most szent a családi béke. – Ugyanúgy megbíznak bennem a lányaim, ha lehet, csak erősödött a kapcsolatunk a baleset óta. A baj mindig összerántja a családot.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek