Celeb

Pikalit meglepte: válni akar a férje

Bors

Létrehozva: 2013.11.21.

Pikali Gerda meglepődött, amikor férje néhány hete beadta a válókeresetet. Pedig az elmúlt hónapok botrányai után inkább az lett volna a logikus lépés, hogy a már Rékasi Károly szerelmeként ismert színésznő sürgeti az elszakadást.

Információink szerint valósággal sokkolta Pikali Gerdát, amikor megtudta: férje, Géza beadta a válókeresetet. Pedig igazán érthetetlen a meglepődése, hiszen ő volt az, aki már új életet kezdett Rékasi Károly oldalán. Mint nemrég kiderült, tavaly karácsony környékén gabalyodott össze a két színész, október 6. óta pedig már vállaltan is egy fedél alatt élnek.

A színésznő meglepődése azért is érthetetlen, mert már ország-világ előtt is köztudott, hogy kapcsolata férjével végérvényesen megromlott. Olyannyira kibékíthetetlen az ellentétük, hogy meg merjük kockáztatni: az sem lesz egyszerű, hogy megegyezzenek két kisiskolás gyermekük felügyeleti jogáról. A Bors úgy tudja, hogy mind a két szülő maga szeretné nevelni a fiait, és csak remélhetjük, hogy végül sikerül mindkettőjük számára kedvező megegyezésre jutni.

A házaspár életében egyébként nem új keletû dolog a válás gondolta, hiszen 2010-ben egyszer már eljutottak idáig, ám akkor adtak maguknak még egy esélyt. Azóta azonban láthatóan elmérgesedtek a dolgok, az életük is kettévált: kilenc éven át az apuka nevelte otthon a gyerekeket, míg felesége kereste a színházban a kenyérrevalót.

Gézu mondhatni az újságokból értesült arról, hogy felesége már akkor Rékasi Károllyal randevúzott, amikor még egy fedél alatt laktak. De az is lehet, Pikali Gerdát azért lepte meg, hogy férje beadta a válókeresetet, mert most szembesülhetett azzal: elô­for­dul­hat, hogy a jövőben sokkal kevesebbet láthatja gyerekeit. A Bors egyik korábbi cikke arról tanúskodott: a színésznő rendőrt hívott férje otthonához, hogy magával vihesse a kicsiket. Aztán azt is láthattuk, amikor a kisebbik fiú az iskolája előtt anyja nyakába csimpaszkodva örül a találkozásnak.

Egy biztos, a két szülő nincs most könnyű helyzetben, ám januárban végre megkezdődnek a mindenki számára megkönnyebbülést hozható tárgyalások. A család egyik ismerőse szerint sincs már megállás. – Géza nagyon elszánt, ezért is adta be ő a válókeresetet. Úgy tudom, hogy Gerdát meglepetésként érte a dolog, pedig ő már új életet kezdett. Géza szerint a gyerekek érdeke is, hogy végre felkerüljön a pont az i-re, hogy mindenki nyugodtan élhesse tovább az életét – árulta el a neve elhallgatását kérő ­ismerős.

Természetesen az érintetteket is szerettük volna megszólaltatni, de nem kívántak nyilatkozni az ügyben.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek