Celeb

Elmaradt szexért perlik Szinetár szerelmét

Létrehozva: 2013.11.11.

Az erotikus amerikai film magyar forgalmazója Szinetár Dóra és Makranczi Zalán hangjával akarta eladni a nézőknek az ágyjeleneteket. A színész először belement, aztán lemondta a pikáns szinkronszerepet.

Vétkek völgye, ez annak a 16-os karikát kapott filmnek a címe, aminek szinkronizálására Szinetár Dórát és kedvesét, Makranczi Zalánt kérte fel a produkció hazai forgalmazója, a PARLUX Entertainment. Az indavideón látható filmrészlet szerint a szereplők gyakran áldoznak a gyönyör oltárán csoportosan is.

A történet két amerikai főszereplője a botrányhősnő Lindsay Lohan és az expornós James Deen. Ám annak ellenére, hogy Dóra és Zalán le is szinkronizálta a mozi előzetesét, a színész az első munkanapon már nem jelent meg a stúdióban.

A forgalmazó cég tulajdonosa, Gulyás Balázs inkorrektnek tartja Makranczi viselkedését, ezért bepereli. – Zalán nem jött el a már megbeszélt idôpontra. Sőt, számomra azóta elérhetetlen, ha hívom, nem veszi fel a telefont. Mivel szerződést kötöttünk erre a munkára, természetesen lesznek következményei a mulasztásnak – árulta el a szakember, majd hozzátette, a forgatás előtt pár nappal már sejthette volna: meghiúsulhat a közös munka.

Valóban tény, hogy az interneten is megtalálható ero­tikus film előzetesében James Deent Zalán szinkronizálja. A Bors mun­katársa megkereste a mû­vészt, hogy reagáljon az őt ért vádakra. – Soha nem találkoztam és soha nem beszéltem az említett úrral. Így sem írásbeli szerződést, sem szóbeli megállapodást nem kötöttem vele.

Az előzetes leforgatására a szinkronstúdió vezetője kért fel. Szívesen elvállaltam a munkát, ám amikor megláttam, hogy olyan plakátok kerültek nyomtatásba, amelyeken kiemelik, hogy Szinetár Dórával közösen szinkronizálok, felháborodtam.

Visszautasítom, hogy valaki a magán­életem felhasználásával próbáljon nyerészked­ni – jelentette ki határozottan a színész, aki azt a pletykát is megcáfolta, hogy azért mondott nemet a szerepre, mert nem akarta, hogy a nézők arról fantáziáljanak: Dóra és ő hasonló hangokat hallat a hálószobában.

– Ugyan már, ez nevetséges. Színész vagyok, ez a munkám. A Boogie Nigthsot is szívesen szinkronizálnám, mint ahogy most a Lear királyban Edmund szerepében is mindenkit felhasználok a céljaimhoz – mondta a Vörösmarty Színház művésze. 

A film egy durvább szexjelentéért kattintson ide!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek