Celeb

Dühöngő őrültté vált Hugh Grant

Bors

2013. november 3. vasárnap 14:45

Óriási visszhangot váltott ki, hogy Rékasi Károly rátámadt egy fotósra, és elvette fényképezőgépét. A színész viselkedése korántsem példátlan, számos világsztár töltötte ki dühét a sajtó munkatársain.

Sorozatunk második részében olyan férfi sztárok kerülnek terítékre, akik egyszer begőzöltek ugyan – például babkonzervvel dobálóztak, vagy az erkélyen lógattak –, de vagy meg­sze­lídül­tek, vagy a lesifotósok nem merik többé zargatni őket.

Hugh Grant általában esetlen férfiként szerepel a mozivásznon, de a való életben már többször is a dühöngő őrült mivoltát hozták ki belőle a lesifotósok. 2007 áprilisában, nyugat-londoni la­ká­sá­nál egy Ian Whittaker nevű fotós akarta lencsevégre kapni a színészt. Grant napszemüvegben, szemébe húzott base­ballsapkával próbált észrevétlen maradni, ám Whittaker kiszúrta őt: a vége az lett, hogy összekaptak.

A Sztárom a párom és az Igazából sze­relem sztárja előbb megrúgta a férfit, majd egy babkon­zerves dobozt vágott hozzá. A filmsztárt a letartóztatás és a kihallgatás után végül óvadék ellenében, bizonyítékok hiányában szabadlábra helyezték. Két évvel később ágyékon rúgta egy New York-i magazin munkatársát – ezt is megúszta egy figyelmeztetéssel.

Madonna exférje, Sean Penn még Grantnél is messzebb merészkedett. Az ő esete 1986-ra datálható, amikor egy sanghaji sétája után a hotelszobájában egy fotós várta. A színész teljesen elvesztette a fejét, önkívületi állapotban üvöltözött, majd a 9. emeletről egyszerűen kilógatta az ablakon a pórul járt paparazzót. Pennt letartóztatták gyilkossági kísérletért, azonban hamarosan szabadult a börtönből, és elhagyta az országot – a későbbiekben pedig végleg felmentették. Nem csoda, hogy a lesifotósok azóta békén hagyták...

Jude Law-t csendes úriemberként ismeri a közönség, de 2009 júliusában egy női fotóst sikerült képen törölnie dühében. A hölgy elmondása szerint Law teljes erőből vágta őt arcon, ugyanakkor a sztár sajtósa azt állította, hogy az egész incidens véletlen volt. Szerinte ugyanis a színészt a bárból kilépve elvakította a vaku, ezért a szeme elé kapta a kezét, és akkor találta el véletlenül a túl közel merészkedő fotóst.

A képeket elnézve hihetetlennek tűnik a történet, de a törvény emberei Law-t csak nyilvános bocsánatkérésre kötelezték. Az igazságot sosem tudjuk meg, de Law korábban, 2007-ben már kicsavarta egy fotós kezéből a gépét, ami után fel is adta magát a rendőrségen. 

További cikkek

Szakítás

Horváth Gréta édesanyja megható vallomása: „Örülök, hogy az édesanyád lehetek”

Exatlon

Monoki Lehel számára a legnagyobb próbatétel a szerettei hiánya

Ez is érdekelhet

vg.hu

A Pfizer vezérigazgatója szerint nem járható út négyhavonta oltatni

likebalaton.hu

Szépségverseny, divatbemutató, tánc, kis etyepetye – de strandolni?! Azt nem!

life.hu

Fontos tipp mosogatógép-használóknak: felejtsd ezt a lépést, mielőtt elindítanád a gépet

hirtv.hu

Lemondott a német haditengerészet parancsnoka az ukrajnai válsággal kapcsolatos kijelentései miatt

kemma.hu

Árokba csapódott egy autó Környén a Tatai úton, a tűzoltók kiemelték a roncsból a sofőrt

origo.hu

Döbbenetes mennyiségű édesvíz került az óceánba egy jéghegy miatt

vg.hu

Budapest nyerte a versenyt Pozsonnyal szemben

szon.hu

Nyíregyházi, nyírkarászi, tiszavasvári és ópályi lakosokat fogtak el a rendőrök szombaton

ripost.hu

10 fontos tény az omikronról, a hazai esetszámok 90 százalékáért felelős mutációról

ripost.hu

Fergeteges lesz a lovaglópóz ettől a pikáns trükktől

origo.hu

Hírességek, akik saját éttermet nyitottak, de azzal nem lettek sikeresek