Celeb

Bieber a testőreivel vereti a fotósokat

Bors

2013. november 4. hétfő 18:45

Óriási visszhangot váltott ki, hogy Rékasi Károly rátámadt egy fotósra, és elvette a fényképezőgépét. A színész viselkedése korántsem példátlan, számos világsztár töltötte ki dühét a sajtó munkatársain.

Sorozatunk harmadik részében olyan sztárok szerepelnek, akik lépten-nyomon összetűzésbe keverednek a sajtó munkatár­saival. A botrányhős Justin Bieber nem meglepő módon velük sem ápol baráti viszonyt. Idén márciusban Londonban ugrott rá egy fotósra, miután a paparazzók heccelni kezdték. A tizenévesen csúcsra került énekes nehezen bírja a celebléttel járó nyomást, de még tőle is meglepő volt, ahogy azt kiabálta a fotósnak, hogy a sz*rt is kiveri belőle. Az egyik testőre akadályozta meg a komolyabb atrocitást, amely nem volt előzmény nélküli.

2012 májusában a tinilányok bálványa és akkori barátnője, Selena Gomez egy romantikus mozizás után hazafelé indult, amikor egy csapat lesifotós tűnt föl mellettük. Bieber ezen annyira kiborult, hogy tajtékozva rárontott az egyikükre, akivel úgy összeverekedtek, hogy a tinisztár a küzdelem hevében a sapkáját és a cipőjét is elvesztette. Egyik esetben sem emeltek vádat ellene, az utóbbi időben mégis visszafogta magát. Persze nem azért, mert megkedvelte a lesifotósokat, egyszerűen csak testőreivel végezteti el a piszkos munkát, ők aprítják a sajtó munkatársait.

Kanye West szívesen hangoztatja, hogy szerinte a paparazzók a leggusztustalanabb emberek a világon. 2008-ban ripityára törte egy médiamunkás fényképezőgépét, idén júliusban pedig két alkalommal is nekiment a sajtó munkatársainak. Mindkét támadás helyszíne a Los Angeles-i nemzetközi reptér volt, az ok pedig az, hogy a lesifotósok több kellemetlen kérdést is feltettek neki. A feldühödött Kanye addig ütötte, ráncigálta őket, míg földre nem zuhantak.

Szintén nagy port kavart West májusi esete, amikor állítólag egy fotós miatt verte be a fejét egy közlekedési táblába. A rapper félresikerült akciójáról természetesen képek is készültek, amiket azonnal megpróbált megszerezni, sikertelenül. A rapper a júliusi verekedése után kibékült ugyan a fotós Daniel Ramos-szal, de a jogi következményeket nem fogja megúszni. West egyébként tisztában van vele, hogy a paparazzók is csak a munkájukat végzik.

– Tudom, hogy azért fizetnek, hogy lefotózz, amint egy f*sza ruhában kiszállok egy f*sza autóból, de ehhez én is kellek. Te is segítesz nekem, én is segítek neked, és tudom, hogy ez nekem, Kimnek és családomnak is jót tesz, ezért megpróbálok nem állandóan összekapni veletek. De elég nehéz, ha provokáltok – mondta West egy fotósnak, amikor a napokban egy benzinkútnál összefutottak.

További cikkek

Gyász

Három évvel a tragédia után így néz ki Andy Vajna Los Angeles-i sírhelye

Pornó

Elárulta a gigamellű felnőttfilmes, mennyit szexel valójában

Ez is érdekelhet

origo.hu

160-nal repült át a körforgalmon egy autós a Balatonnál - videó

ripost.hu

Jégesővel és havazással érkezik a hidegfront az országba, ekkor készül lecsapni

life.hu

Kisbabát vár Nádai Anikó

vg.hu

Síbalesetben elhunyt a César-díjas francia színész

szon.hu

Mikrohullámú sütő égett egy nyíregyházi lakásban

origo.hu

1,2 millió ember halálát okozta antibiotikumoknak ellenálló kórokozó

nemzetisport.hu

Női kézi BL: Győri Audi ETO–Krim Ljubljana élőben az NSO-n!

origo.hu

Fontos határidő jár le ma a gyermeket nevelők adó-visszatérítésénél

life.hu

Szakíthattak: "Úgy tudom, hogy különváltak az útjaik" - Kucsera Gábor és Tápai Szabina házasságáról nyilatkoztak barátaik

life.hu

Ezt az élelmiszert semmiképpen ne fogyaszd a koronavírus-járvány ideje alatt

nemzetisport.hu

PL: a 94. percben még a Leicester vezetett, végül a Tottenham nyert

origo.hu

Újabb adóügyi sikert ért el Magyarország Brüsszelben