Celeb

Bálint Toncsi: Hajdú Péter megkérte a kezem

F. F.

2013. november 16. szombat 07:35

Bálint Antónia a Vundersőn és Zuperszexi adásának felvételén azt állította, hogy Hajdú Péter megkérte a kezét. A dolog pikantériája azonban az, hogy Hajdú szerint mindez soha nem történt meg, Toncsi csak szerette volna.

Bálint Antónia könyvet írt az életérôl. Ennek apropóján kapott meghívást az RTL Klub Vundersőn és Zuperszexi adásába. Sebestyén Balázsék arra kérték a 44 éves egykori szépségkirálynőt, hogy a hazugságvizsgáló terhe alatt válaszoljon pár kérdésre. – Megkérte Hajdú Péter a kezed? – vallatta Balázs, hiszen a Frizbi házigazdája és Toncsi évekkel ezelőtt egy párt alkottak.

A volt szépségkirálynő erre nemes egyszerűséggel azt állította, hogy igen. A Bors munkatársa ezek után további részleteket is szeretett volna megtudni a lánykérésről. – Ez tényleg így történt. Miután szétmentünk, SMS-ben írta, hogy menjek hozzá, legyek a felesége és szüljek neki gyerekeket. Sôt felajánlotta, hogy vezessük együtt a szilveszteri mûsorát – mesélte lapunknak Toncsi, akit nem hatott meg Hajdú próbálkozása.

– Akkor már együtt voltunk a kislányom édesapjával – hangsúlyozta Toncsi, aki a vasárnap esti Vundersőn és Zuperszexiben élőben is megjelenik majd. Érdekes ellentmondás, hogy ezzel szemben Hajdú Péter homlokegyenest másként emlékszik a történetre. – Mutassa meg a gyűrűt! Soha nem akartam megkérni a kezét. Nem is éltünk együtt, egy héten két-három alkalommal aludt nálam csak. Az egyetlen nő, akivel valaha összeköltöztem, az Sarka Kata.

– Lehet, hogy Toncsi álmaiban így volt, de a valóságban biztosan nem, nekem nem lenne okom letagadni, ha igaz lett volna a lánykérés. A barátaim is tanúsíthatják, például Galambos Lajcsi, Végvári Tibi, hogy soha sem történt ilyen, de én őszintén drukkolok neki, hogy végre valaki feleségül kérje – reagált Hajdú mosolyogva.

Lapunk megkereste Galambos Lajcsit a témában, ő azonban nem akart igazságot tenni. – Antónia és Péter viszonya egy viharos kapcsolat volt. Tudomásom szerint, nem kérte meg soha a kezét – összegezte a románcot az egykori pár közös barátja.

Két férfi egy Emeletről

Toncsi a show-műsor hazugságvizsgálójában más izgalmas válaszokat is adott. Például kiderült, hogy az Első Emelet zenekarból Bogdán Csabával és Tereh Istvánnal is volt már kapcsolata.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

20 éve kezdett a legismertebb magyar pornós, Michelle Wild - mutatjuk a meztelen képeit

origo.hu

Megrázó képeken az oslói terrortámadás

metropol.hu

Nem jár a metró! Vérfürdő az alagútban: elvágta egy férfi a torkát

hirtv.hu

Egyre több a súlyos beteg Izraelben

ripost.hu

Egy vagyont bukhat felelőtlensége miatt Marics Peti

vg.hu

Gázügyben teljes német hátraarc és feszültség a G7-ben

mandiner.hu

Ál-Klicskó verte át Berlin polgármesterét

travelo.hu

Egy nappal elhalasztották a Fonyód-Badacsony tóátevezést

life.hu

Gyógyszerkészítmény az emésztési zavarok ellen (x)

borsonline.hu

Mentőhelikoptert riasztottak a Balatonhoz, szörnyűség történt

borsonline.hu

Riasztást adtak ki: Kegyetlen, ami az ország felé közelít

borsonline.hu

Sokkoló részletek a Zala megyei tragédiáról: Anya nélkül maradt két kislány, egyikük életéért küzdenek

További cikkek

Vlog

Zokogva jelentkezett be Berki Mazsi: Hatalmas bejelentést tett – videó

Botrány

Hatalmas botrány, a királyi család kiutálta Meghant