Celeb

Ungár Anikó: itt élek hat férfival

Létrehozva: 2013.09.25.

Lélegzetelállító luxusban él a bűvésznő, aki szívesen megmutatja a közönségnek a házukat. Nem fél az irigyektől, mert szerinte senkinek nincs oka a féltékenységre: megdolgozott azért, amije van.

Mintha egy ötcsillagos szállodába érkezne az ember, olyan érzés keríti hatalmába azt, aki belép Ungár Anikó és férje, Ferenczi Tibor csodaszép budai villájába. Az egyébként igencsak zárkózott bűvésznő a Hal a tortán című műsorban főz, ezért engedte be a SuperTV2 kameráit és mutatta meg, hol él. Anikóék otthonát nagy terek és letisztult stílus ­jellemzi, és persze irigylésre méltó rend, amit – mint megtudtuk – a háziasszony személyesen felügyel.

– Én az a típusú nő vagyok, aki rendet rak, mielőtt jön a házvezetőnő – kezdi a bűvésznő. – Mert persze egy ekkora otthonba, ahol hat férfival élek együtt: muszáj egy házvezetőnőnek is jönnie hetente háromszor – teszi hozzá nevetve.

– A ház méretei egyébként pont kényelmesek hét személy számára, így a nagy körpultos konyha sem túlzás. Egy családi ebéd után rajtam kívül két mosogatógép dolgozik a tisztaságon. Amikor főzök, akkor menet közben pakolok ­magam után, ezzel igyekszem megkönnyíteni a dolgomat.

Anikótól azt is megkérdezte a Bors, megéri-e neki egy főzőműsor kapcsán beengedni a tévénézőket a legprivátabb ­éle­tébe. Nem fél attól, hogy a nagy és gyönyörűen berendezett házuk láttán rengeteg irigye lesz?

– Most erre mit mondjak? – kérdez vissza. – Egy élet munkája, amit látnak a nézők. Nincs mit szégyellnem. Fáradhatatlanul dolgoztam egész életemben, hatvan fölött vagyok, minden, ami körülvesz minket, az a férjem és az én munkám gyümölcse. Amikor becsületes tudsz maradni mindvégig az utadon, akkor szerintem nyugodtan megmutathatod, mid van, nincs miért rosszul érezned magad. Egyébként – fűzi hozzá Ungár Anikó – ügyes praktikákkal nagyon szép lakásokat lehet csinálni. A jó ízlés többet ér és hatékonyabb, mint a sok pénz. 

Még több hírért kattintson Facebook oldalunkra!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek