Celeb

Palácsik Tímea: még nem akarunk gyereket­

Győrik L. Ferenc

Létrehozva: 2013.09.13.

A producer friss felesége azt mondja, túl korai lenne közös babán gondolkodni. Úgy gondolja, Andy még nem tudta megemészteni fia hat évvel ezelőtti elvesztését. Az ifjú asszony a Borsnak mesélt arról, hogyan telnek házassága első hetei.

Szerető feleség lett, régóta készült erre?

Gimnazista voltam, amikor általában már hamarabb hazaértem, mint a szüleim. Ők dolgoztak, én meg egy idő után azon vettem észre magam, hogy megpróbálok főzni. Nem volt nehéz dolgom, mert amióta élek, ­min­den­evő vagyok, legyen az pacal, ­főzelék vagy csiga, nem vagyok válogatós. Fiatalabb koromban akármennyit ehettem, és ettem is. Sajnos most már nem, hiszen azonnal meglátszik a felesleg.

Most van ideje kamatoztatni a tudását?

Általában nagy a rohanás, és nálunk inkább Andy főz. Én csak sütni szoktam néha. Csokitortát, kókusztekercset, almás, meggyes pitét. Ám a férjem mindenkinél jobban főz. Specialitásai a thai, az olasz és a kínai konyha. Mivel Andynek kínai volt az első felesége, így sok mindent megtanult tőle.

Kár lenne tagadni, keresett portéka lett a médiapiacon.

Mostanában valóban kapok megkereséseket. Több főzőműsorba is hívtak. Schobert Norbiékhoz is szívesen mentem, mert egyrészt szeretem őket, másrészt nagyra tartom a munkájukat. Andynek ráadásul jó ideig ők küldték a kaját, hogy egészségesebben táplálkozzon. De ínyenc lévén a különleges és hagyományos fogásokról a mai napig nem tudott lemondani. Persze az esküvőn kivételt tett.

Ezt hogy érti?

Az esküvői menü alapvető szempontja az volt, hogy egészséges ételek kerüljenek a vendégek elé. Emiatt Melanie Griffithnek örökké hálásak leszünk, hiszen az ő ­tervezőjé­nek a kapcsolatai révén találtuk meg azokat a szakácsokat, akik mindezt meg is valósították. ­Például salátát, halat citromos öntettel szolgáltak fel. De én alig ettem belőlük, mert olyan gyomoridegem volt a nagy nap miatt.

Igaz, hogy új az otthonuk is?

Igen. Két hónapja költöztünk be az új lakásunkba. De még mindig nincs kész, folyamatosan dolgoznak benne. Sok helyiségben hiányoznak a bútorok, van, ahol még csillár sincs, és néhol még közlekedni is balesetveszélyes. De szép lassan majd csak minden a helyére kerül.

A karrierje is: állítólag a Hercules című sorozatban kap szerepet.

Ruhapróbán már voltam, egy hosszú, aranyszínű ruhát adtak rám. De egy ilyen amerikai filmnél sosem lehet tudni, hogy mi lesz a vége. Ha jól tudom, egy macedón nőt alakítok majd. De sokszor előfordul, hogy komplett jelenetek, így szereplők is eltűnnek a filmből – kivágják őket. A Die Hard 5. részében egy német riporternőt alakítottam, még német szövegem is volt. A filmbe mégsem került be.

A filmes szárnypróbálgatásai mellett a családalapításról is cikkeztek az újságok.

Őszinte leszek: egyelőre nem szeretnék gyereket. Andynek 2007-ben halt meg a fia, nincs még túl a gyászon. Látom, hogy időre van még szüksége, hogy a helyükre kerüljenek a dolgok. Ha már mindketten készen állunk erre, akkor persze nem lesz kérdés. Egyelőre nagyon boldogok vagyunk így is. És azt a harmóniát, amiben most élek, még azok a rosszindulatú megjegyzések sem törik meg, amelyekkel sokszor találkozom.

Még több hírért kattintson Facebook oldalunkra!

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek