Celeb

Gáspár Evelin: nem lesz gyerekem

Bors

Létrehozva: 2013.09.20.

Evelin sosem fog férjhez menni, és gyereket sem szül, mert fontosabb számára a karcsúsága, mint az anyaság. Apja, meglepő módon, igazat ad neki, ha unoka kell, majd örökbe fogadnak.

Inkább a karcsúság, mint a gyermekáldás – vallja Győzike tizenkilenc éves lánya, akinek pontos elképzelése van arról, mit akar az élettől. Gáspár Evelin legfontosabb tervei között a tanulás, a karrierépítés és a karcsúság megtartása szerepel, és ebbe nem fér bele egy férj, s különösen nem egy gyerek.

A nagyobbik Gáspár lány a TV2 Édes élet című műsorában sokkolta szüleit a bejelentéssel. Bea asszony éppen egy menyasszonyt sminkelt, amikor Győző megkérdezte a nagyobbik lányát: – Evelin, azt mondd meg nekem, te mikor leszel ilyen menyasszony?

– Én? Soha! Megmondtam neked, hogy az életben nem fogok férjhez menni! Nekem gyerek sem kell, apa, én ezt nem! – replikázott a lány. – Akkor ki fog nekem onokát szülni? – kérdezte döbbenten a családfő. – Hát majd Virág! Nekem gyerek sem kell, nem fogom az alakomat elrontani ilyen dolgokkal, olyan szépen lefogytam – mondta a felvágott nyelvű lány. Győző elszomorodott.

– És akkor nem csinálhatok lagzit a lányomnak? – Most csináltál magadnak hatot! – vágott vissza Evelin. Beletelt némi időbe, míg Győző megbarátkozott a gondolattal, de lapunknak már kifejezetten higgadtan beszélt lánya elhatározásáról.

– Jól teszi, hogy nem szül. Ebbe a világba?! – legyintett lemondóan Győző. – Ma már minden gyerek drogos, haszonleső, részeges és alkoholista. Nem tisztelnek sem istent sem embert. Elcseszett generáció, nem is baj, ha nem hoznak utódokat a világra. Evelin is bolond lenne szülni. Ha még egyszer kezdhetném, én sem csinálnék gyereket. Unokát majd szeretnék, de ha nem lesz saját, legfeljebb örökbe fogadunk a lelencből. 

Még több hírért kattintson Facebook oldalunkra!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek