Celeb

Visszakövetelik a nézők Kondákor Zsófit

Létrehozva: 2013.08.29.

Nem tudják tovább nélkülözni rajongói a szülési szabadságát töltő Kondákor Zsófit, ezért aláírásgyűjtésbe kezdtek. A Jóban Rosszban szereplője örül a kezdeményezésnek, szívesen forgatna már.

Kérjük vissza dr. Horváth Veronikát a Jóban Rosszban sorozatba! – ezzel a címmel írt petíciót egy rajongó az interneten. Felhívására két nap alatt már több mint száz aláírás érkezett.

A színésznő boldog, hogy visszavárják. – Sorel mutatta, hogy elkezdtek aláírást gyűjteni a nézők, ami nagyon jólesik – újságolta lapunknak Zsófi, aki gömbölyödő pocakja miatt februárban forgatott utoljára a stábbal. Kembe Sorellel első közös gyermekük, Katja júniusban született meg. A kismama boldogan visszatérne kollégáihoz.

– Szívesen munkába állnék, de ez nem rajtam múlik, hanem a produceren – magyarázta Zsófi. Megkerestük Nagy Tamást, a sorozat „atyját”, hogy megtudjuk, a nézők visszakapják-e Veronkát.

– Minden ilyen pozitív visszacsatolás jólesik a produkciónak, hiszen az, hogy összefogtak a nézők Kondákor Zsófiért, azt jelenti, hogy a Jóban Rosszban az életük része, Veronka karakterét mindenki megszerette. Hogy Zsófi visszatér-e a sorozatba, és ha igen, mikor és hogyan, azt nem tudom megmondani. Természetesen több lehetőség is szóba jöhet a történet szempontjából, de pár hónapja született meg Zsófi kislánya, így azt gondolom, még túl korai lenne ilyesmiről beszélni – nyilatkozta a Bors kérdésére a sorozat producere.

Zsófi bízik benne, hogy ha Veronka karaktere visszatér, a producer meglepő fordulattal hozza vissza a sorozatba. A doktornő a történet szerint csoportos öngyilkosságot követett el egy szekta tagjaival, így a folytatás is izgalmas lehet. A rajongók egyik elképzelése szerint Veronka jelenleg egy klinikán lábadozik, és hamarosan újra felbukkanhat Csillagkúton, ahol dr. Wágner Zoltán plasztikai sebész műtené meg az arcát.

– Akár ez a megoldás is elképzelhető – nevetett. – Én bízom a producer kreativitásában, ha egyszer úgy dönt, hogy újra forgathatok. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek