Celeb

Újra gyermeket vár a sztármodell

A. T.

Létrehozva: 2013.08.15.

Kétgyermekes anyuka lesz Tiszttartó Johannából, az egykor a nemzetközi kifutókat is meghódító modellből, akit ezúttal nem a Dior, a Versace képviseletében, hanem a Maxisun együttes Don’t stop it című klipjében láthatunk viszont. A dal hamarosan elhangzik az MR2 Akusztikon is.

Johanna néhány éve még a divattervezők kedvence volt, és kevéske szabadidejét világsztárok társaságában töltötte – pontosan úgy, ahogy mostanság Palvin Barbara is teszi –, mára azonban a csillogó manökenéletet háziasszonyszerepre cserélte.

Másfél éves kisfia, Benedek hamarosan hugicát kap, Johanna pedig igyekszik kiélvezni az anyaság minden pillanatát.

– A gyerekek az élet értelmei, a gondolataim csak körülöttük forognak. Egyelőre nem hiányzik a modellkedés, és az idő múlása sem zavar – árulta el a harminchét éves szépség, aki azért a divatvilágnak sem fordít teljesen hátat.

Bár a jövőben inkább szervezőként, a színfalak mögött veszi majd ki a részét a bemutatók sikereiből, a Maxisun kedvéért rövid időre mégis visszatért a rivaldafénybe.

– Pont a terhességem idejére esett a forgatás, ami igencsak hosszúra nyúlt. Nemcsak nagy pocakkal, hanem a már megszületett kisfiammal is szerepelek benne. Mire pedig összeállt a klip, újra várandós lettem.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek