Celeb

Szívdöglesztő bombázó lett Radics Gigi

Bors

Létrehozva: 2013.08.19.

Bomba formába hozta magát Radics Gigi. A közösségi oldalra frissen feltöltött fotóiról a legelső szó, ami eszünkbe jut: a szívdöglesztő. Ám hiába dicsérik a 17 éves lányt: Giginek még nincs udvarlója.

Férfiak ezrei rajonganak Radics Gigiért, s nem csupán gyönyörű hangja varázsolja el az erősebbik nemet. Az egykor igencsak gömbölyű lány igazi bombázóvá érett.

A most 17 éves énekesnő már a 2012-es tehetségkutató ideje alatt is kellemes látványt nyújtott a színpadon, de az elmúlt esztendőben még dögösebb lett. A rajongói oldalára feltöltött képek és az alattuk olvasható kommentek is azt bizonyítják: Gigi valóban szívdöglesztő.

– Jól érzem magam a bőrömben, de sok munka van abban, hogy most így nézek ki. Oda kell figyelnem az étkezésre, hogy ne jöjjenek vissza a pluszkilóim – mondta el a Borsnak az énekesnő, aki többnyire salátát eszik, s amikor ideje engedi, edzőterembe jár, hogy tökéletesítse alakját.

– Szerencsére sok koncertem van, a napokban jöttem vissza Milánóból, s rengeteg fesztiválon jártam a nyáron. A következő állomás a kazincbarcikai Color Fesztivál lesz, nagyon készülök rá. Az éneklés mellett így kevés időm jut a mozgásra, de próbálom úgy alakítani a programjaimat, hogy egy héten legalább egyszer eljussak a konditerembe – magyarázta.

Gigi egyáltalán nem bánja, hogy egyre vonzóbb.

– Már nem vagyok kislány, és élvezem a nőiességemet – vallotta be, majd hozzátette: barátja egyelőre nincs. – Nincs jelen az életemben a szerelem, az éneklés miatt nem is nagyon lenne rá időm. Természetesen én is szeretném, ha idővel lenne barátom. Ennek is eljön majd az ideje – mosolygott.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek