Celeb

Stohl újra az élre akar törni

K. B. V.

Létrehozva: 2013.08.28.

Idén immár hatodik alkalommal ülnek nyeregbe majd a sztárok a Nemzeti Vágtán. Stohl András már rutinos versenyző, idén is az első helyért lovagol majd.

 7200 köbméter homok, 250 ló és lovasa és több ezer néző - erre számítson az, aki szeptember 20-22 között a Hősök terére látogat, ekkor rendezik ugyanis a 6. Nemzeti Vágtát.

A hatalmas lovas ünnepen a települések legjobb lovasai mellett természetesen hazánk celebjei is nyeregbe szállnak. A rutinos nemzeti vágtás Stohl András, Kaszás Géza, Pintér Tibor mellett és Homonnay Zsolt mellett idén az öttüsázó Sárfaly Péter is nyeregbe pattan majd.

- Ez egy nagyon veszélyes verseny, s a rajt az egyik legfontosabb. Alapvetően technikai ismereteket igényel és a legfontosabb a rajt - magyarázta Stohl, aki azt is elárulta: a futamig minden nap gyakorol majd saját lován.

A versenyen azonban mégsem jól bevált hátasával áll majd a rajthoz, hanem egy bugaci csikóssal. A jótékonysági sztárfutam győztese 500 ezer forintot ajánl fel egy jótékonysági alapítványnak.

A Nemzeti Vágtán egyébként a jótékonysági futam mellett egyébként különböző kulturális programok is várják az érdeklődőket.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek