Celeb

Prostiügyben faggatják VV Évát

GYLF

Létrehozva: 2013.08.09.

Nem marad nyomtalan VV Éva görögországi kalandja: a Nemzeti Nyomozó Iroda tanúként idézte be a Répás Lajos ellen jelenleg is folyó prostiügyben.

A jelek szerint nem csak a sajtóban, a Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozati anyagában is maradhat nyomuk VV Éva korábbi ­ki­je­len­té­sei­nek. A ValóVilág egykori Törtetője néhány hete egy görögországi szépségversenyen tette próbára magát, de a kirándulás hamarabb véget ért, mint tervezte. A szervezők szerint Éva italozása és viselkedése tette be a kaput, míg a lány arról nyilatkozott a Borsnak: ­pros­ti­tú­cióra akarták rávenni.

Az ügyet talán már rég elfelejthettük volna, ha Évát a versenyre történetesen nem az a Répás Lajos szervezi be, aki ellen jelenleg is eljárás folyik. A rendőrök gyanúja szerint a szépségguru szexuális szolgáltatásra közvetíthetett lányokat külföldre, köztük állítólag kiskorúakat is.

A Bors most megbízható forrásból megtudta, Évát beidézték a Nemzeti Nyomozó Irodához, hogy kihallgassák. – Igen, behívtak, de bővebben erről nem tudok és nem akarok mit mondani. A nyomozóknak is csak annyit mesélhetek, mint korábban. Persze részletesebben – magyarázta a Borsnak Éva.

Répás Lajos, aki néhány nappal ezelőtt szintén lapunknak adott nyilatkozatában azt magyarázta, ő nem tudott és tehetett arról, ha a lányai az ügyfelekkel szexuális kapcsolatba keveredtek, nem volt boldog, amikor megtudta lapunktól, hogy újabb tanú- és terhelő vallomás születhet ellene.

– Sokáig könyörgött, hogy szeretne kimenni, mondtam neki, hogy magyar lány már van kint. Azt javasoltam, beszéljen a versenyigazgatóval. Vele állapodtak meg, ő vitte ki. Életemben kétszer találkoztam vele, és még így is csak kellemetlen helyzetbe hozott a viselkedésével – mondta a Borsnak Répás Lajos.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek