Celeb

Masszázsszalonba viszi a párját Hien

2013. augusztus 15. csütörtök 10:45

Hien, amikor csak lehet, masszázsszalonba viszi párját, hogy Karmatronic minél előbb felépüljön sérüléséből. Ezen kívül főz neki, e napi gondoskodás is közrejátszik abban, hogy az eddiginél több időt tölt együtt a sztárpár.

Hien mindent megtesz, hogy szerelme, Karmatronic mihamarabb felépüljön. A zenei producer bokszedzés közben sérült le: az utóbbi időben szinte éjjel-nappal sportolt, hiszen egy, az űrbe jutásért folyó versenyben vett részt. A zenész egy rossz mozdulat miatt kényszerpihenőre kényszerült.

– Sajnos kiújult a nyaki gerincsérve – árulta el a Borsnak a gyengélkedő zenész barátnője, Hien. Az énekesnő most az eddiginél több figyelmet fordít párjára, mivel nem szeretné, ha megerőltetné magát.

Hála azonban az énekesnő gondoskodásának, Karmatronic már újra végezheti a munkáját. – Csak az első néhány napban kellett feküdnie, de ma már ugyanúgy dolgozik, mint eddig, csak a megerőltető testmozgást és természetesen az edzéseket kell mellőznie – magyarázta Hien, majd elárulta, mivel érte el a bámulatos eredményt: masszőrhöz viszi, amikor csak lehet, ezen kívül különleges ételeivel kedveskedik párjának.

– Nem tudok masszírozni, ezért inkább azt szoktuk csinálni, hogy együtt elmegyünk egy masszázsszalonba. Viszont rendszeresen szoktam neki főzni. Az az igazság, hogy nem szereti a magyaros ízeket, de ahogy én szoktam elkészíteni, úgy megeszi – árulta el Hien, és azt is bevallotta: háziasabb, mint valaha.

– Ugyan hivatalosan még nem költöztem ide, mert a dolgaim nagy része otthon van, de az időm nagy részét nála töltöm. Odafigyelek arra, hogy szép rendet tartsak az otthonában, mindenhol tisztaság van és illatozik a lakás minden pontja. Még a kukában is almaillatú szemeteszsák van – mosolygott Hien. 

További cikkek

Válás

Horváth Gréta kifakadt: Őszintén vallott a szakításról

Sebek

Csuti elárulta, ő is készen áll-e egy új kapcsolatra

Ez is érdekelhet